آموزش تهیه ترشی پیاز و هویج

آموزش تهیه ترشی پیاز و هویج

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج 

 

آموزش تهیه ترشی پیاز و هویج  را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم  با ما همراه باشید با سایت تکناز ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.

 

مواد لازم برای ترشی پیاز و هویج :

 

 پیاز قرمز (نازک حلقه شده)1 عدد بزرگ 
 هویج (پوست کنده و ریز خرد شده)1 عدد بزرگ 
 سرکه سفید1 فنجان 
شکر 3 قاشق سوپخوری 
دانه فلفل قرمز (خرد شده)نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج :

 

پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

 

سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

 

سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.

 

چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

 

آموزش تهیه ترشی پیاز و هویج

ترشی پیاز و هویج، برای کنار غذا

 

نکته برای ترشی پیاز و هویج :

 

این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.