طرز تهیه این حلوار بسیار راحت است و از نظر طعم و مزه عالی است
مواد لازم :
آرد برنج | نصف لیوان |
گلاب | نصف استکان |
شیر | یک کیلو |
شکر | دو لیوان |
نشاسته | یک لیوان |
آب | 4 لیوان |
طرز تهیه :
* نشاسته را در 4 لیوان آب سرد حل میکنیم و آن را از صافی رد میکنیم.* بعد آرد برنج را در شیر حل میکنیم. آن را هم از صافی رد میکنیم( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد).* سپس شکر، نشاستهی حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط میکنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. باید آن را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و مایه به جوش آید و غلیظ شود.* بعد گلاب را به آن اضافه میکنیم. زمان هم زدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد( یعنی غلیظ شد) آنگاه آن را از روی آتش بر میداریم.
این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارك رمضان درست میكنند برای زمانی که روزه ی خود را باز می کنند.