آموزش طرز تهیه کمپوت زردآلو

آموزش طرز تهیه کمپوت زردآلو
 
 
آموزش طرز تهیه کمپوت زردآلو :

 

دم‌های زردآلو را گرفته و آن‌ها را بشویید. هسته زرد آلو را جدا کنید. شکر و  آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا شربت قوام آید. سپس زردآلو را افزوده و پس از چند جوش، آن را از روی حرارت برمیداریم.
 
می‌توانید برای خود به راحتی کمپوت هایی خوش‌طعم و سالم تهیه کنید. دراین مقاله طرز تهیه کمپوت زردآلو شرح داده شده است.

 

آموزش طرز تهیه کمپوت زردآلو
مواد لازم :
زردآلو 1 کیلو
 شکر 250 گرم
 آب 3 لیوان