مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
مرغ | 1 عدد ( دو کیلویی ) |
سبزی خرد شده | یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون ) |
مغز گردوی چرخ شده | یک فنجان |
آلو و قیسی خرد شده | نصف فنجان |
پیاز سرخ شده | 2 قاشق سوپخوری |
زعفران ساییده | نصف قاشق چایخوری |
زرشک | 2 قاشق سوپخوری |
شکر | یک قاشق سوپخوری |
آب لیمو یا آب نارنج | 3-2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |