خورش فسنجان با گوشت اردک درست کنید

خورش فسنجان با گوشت اردک درست کنید

طرز تهیه خورش فسنجان پرطرفدار با گوشت لذیذ اردک

 

چگونه می توانیم خوراک مشهور فسنجان را با گوشت اردک درست کنیم؟ طرز تهیه آن را در ادامه ببینید.

 

فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای خورش فسنجان با اردک :

 گردو300 گرم
 روغن مایع2 قاشق سوپخوری
 اردک کوچک درسته1 عدد
 شکر و نمک و فلفلبه میزان لازم
رب اناربه میزان لازم
رب گوجه فرنگی تفت داده شده1 قاشق سوپخوری
زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه خورش فسنجان

 

طرز تهیه خورش فسنجان با اردک :

در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

 

حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود 1 ساعت صبر کنید.

 

بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.