طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

مجموعه : مجله خبری
طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

طرز درست کردن ماهی سالمون کبابی لذیذ و خوشمزه

 

ماهی سالمون یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است که می توانید با دستور زیر آن را تهیه کنید.

 

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

طرز تهیه ماهی سالمون

وقتی سالمون را کبابی می کنید، بسیار نرم، کره ای و پرجلوه می شود.

 

مواد لازم برای سالمون کبابی :

 روغن زیتون ۱ پیمانه
 پیازچه ۷۰۰ گرم
 نمکبه میزان لازم
 فلفل سیاهبه میزان لازم
ماهی سالمون۱ عدد
برگ نعناع۲ پیمانه
بادام۲ قاشق غذاخوری
کاپاریس۱/۴ پیمانه
لیمو۲ عدد

طرز تهیه سالمون کبابی لذیذ

طرز تهیه سالمون کبابی :

از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ۲ عدد سینی فر را با ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید.

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

ماهی کبابی لذیذ سالمون

پیازچه ها را به طور مساوی در سینی ها بریزید و بر روی هر سینی ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بپاشید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پیازچه ها از زیر قهوه ای طلایی شوند. در میان پخت سینی ها را بچرخانید، همچنین اگر از ۲ طبقه ی فر برای این کار استفاده می کنید، جای سینی ها را هم عوض کنید. بعد از این مدت، آن ها را از فر خارج کنید. حرارت را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید. بگذارید تا پیازچه ها خنک شوند و سپس آن ها را به یک سینی فر منتقل کنید.

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

عکس ماهی سالمون

ماهی سالمون را روی پیازچه ها بگذارید، بر روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بمالید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید. آن را برای حدود ۲۰ دقیقه در طبقه ی پایین فر تا مغز پخت شود، بپزید.

 

در این میان برای تهیه پستو، نصف پیمانه روغن زیتون باقیمانده را با برگ های نعناع، بادام، کاپاریس، نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه در غذاساز ریخته و تا یکدست شوند، بزنید.

طرز تهیه ماهی سالمون کبابی

ماهی و پیازچه ها را از فر خارج کنید، با احتیاط آن را در ظرف مورد نظر برای سرو قرار دهید. آن را با برش های لیمو و سس پستوی نعناع و کاپاریس میل کنید.

 

نکاتی برای پخت سالمون کبابی :

1- پیازچه ها را پاک کرده و بشویید. آن ها را از طول نصف کنید.

2- از فیله ی ماهی سالمون بدون پوست و به وزن تقریبا ۱ کیلو و ۴۰۰ گرم استفاده کنید.

3- از بادام بو داده استفاده کنید.

4- قبل از استفاده کاپاریس را آبکشی کرده و خشک کنید.