طرز تهیه نخود بو داده عسلی

طرز تهیه نخود بو داده عسلی

خوراکی متفاوت با طعم نخود و عسل درست کنید

 

حتما اسم این خوراک کمی برای شما عجیب به نظر می رسد اما نخود بو داده عسلی یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است.

 

اگر هوس چیزهای شیرین می کنید، اما می دانید که خوردن آبنبات باعث می شود بی حال و کسل شوید، می توانید از این گزینه کم کالری و گرم استفاده کنید. نخود  بو داده عسلی دارچینی. نخود ها سرشار از پروتئین و فیبر هستند و هنگامی که بو داده شوند، حالت تردی رضایت بخشی پیدا می کنند و اگر آنها را با کمی عسل و دارچین بو دهید، یک خوردنی شیرین خوشمزه خواهید داشت که انرژی شما را نیز افزایش می دهد.

طرز تهیه نخود بو داده عسلی

طرز تهیه نخود عسلی

 

مواد لازم:

یک قوطی ۰٫۵ کیلویی لوبیای گاربانزوی ارگانیک

1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری عسل

1/2 قاشق چایخوری دارچین

1/8 قاشق چایخوری جوز هندی

1/8  قاشق چایخوری نمک دریا

طرز تهیه نخود بو داده عسلی

نخود عسلی خوشمزه

 

روش تهیه

1- فر را از قبل تا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.

2- در یک صافی، آب نخود ها را خالی کرده و آبکشی کنید. آنها را روی حوله پهن کنید تا خشک شوند.

3- نخود ها را روی ورق آشپزی در یک لایه تکی پخش کنید. حدود ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، آنها را بپزید. یکی را امتحان کنید و اگر هنوز نرم است، به مدت طولانی تری بپزید.

4- در حالی که نخود ها هنوز داغ هستند، آنها را در یک کاسه با روغن، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید. می توانید به همین شکل آنها را سرو کنید یا برای اینکه حالت کاراملی پیدا کنند، آنها را حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.

5- نخود های باقی مانده را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.

طرز تهیه نخود بو داده عسلی