پوست گوجه کباب شده باعث سرطان می شود

مجموعه : تغذیه مناسب
پوست گوجه کباب شده باعث سرطان می شود

مصرف گوجه کباب شده می تواند باعث ایجاد سرطان در بدن شود

 

یکی از عادات ما ایرانیان هنگام تهیه کباب، درست کردن گوجه کباب شده در کنار آن می باشد. آیا می دانید این خوراک می تواند باعث ابتلا به بیماری سرطان شود؟

 

 آیا میدانستید پوست گوجه کباب شده که اغلب در کنار غذاهای کبابی مانند چلو کباب و جوجه کباب مصرف می شود در ایجاد سرطاندر بدن شما نقش موثر و بسزایی دارد

 

شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه درباره پوست گوجه فرنگی و مضرات آن گفت: هر ماده غذایی مانند گوجه فرنگی، برنج و نان که با حرارت مستقیم سوخته شود برای بدن مضر است.

 

اولیایی افزود: برخی تحقیقات نشان داده که سوختن پوست گوجه فرنگی می تواند سرطان زا باشد اما این امر ثابت نشده است.

 

گوجه فرنگی کباب شده نخورید

این متخصص علوم تغذیه گفت: پوست گوجه فرنگی با حرارت مستقیم آکسی‌لامید تولید کرده که این ماده موجب به وجود آمدن سرطان دستگاه گوارش(معده، روده ، کبد، کلیه) می‌شود.

 

وی با بیان اینکه کربوهیدراتها یا پروتئین ها باعث بوجود آمدن برخی سرطان‌ها می‌شوند، گفت: بهتر است که مواد غذایی را پیش از سوختن مصرف کنید.

این متخصص تغذیه گفت: مصرف مداوم پوست گوجه فرنگی سوخته می تواند در طولانی مدت سرطان زا باشد.