11 نکته جالب در مورد شکلات

11 نکته جالب در مورد شکلات

11 نکته جالب در مورد شکلات

 

شکلات یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که کلی هم طرفدار دارد. در این مطلب می خواهیم 11 نکته جالب در مورد شکلات که نمی دانستید به شما معرفی کنیم.

 

با قسمتی تازه از سری مطالب آیا می‌دانید در خدمت شما کاربر عزیز ترنجی هستیم. در قسمت گذشته، ما اشاره ای به چند مورد جالب درباره گربه‌ها داشتیم. حال می‌خواهیم که به مواردی جالب درباره یک خوراکی پرطرفدار بپردازیم. مسلما خوردنی‌های خوشمزه‌ای در جهان وجود دارد اما می‌توان گفت که شکلات از محبوب‌ترین آن‌ها است. حال امروز قصد داریم که کمی بیشتر شما را با شکلات آشنا کنیم.

 

ساعت پیش، با مطلب جذاب کاراگاه بازی در خدمت شما عزیزان بودیم، حال نوبت به آن رسیده است که به سراغ یک مطلب اختصاصی جذاب دیگر برویم. قبل از مشاهده دانستنی‌های تازه درباره شکلات، مانند سنت همیشگی نگاهی به رمز قسمت قبلی خواهیم داشت. در تصویر مطلب قبلی، شاهد کلمه‌های ش، ک،ل ،ا و ت بر روی دیوار آجری بودیم که به رمز این قسمت یعنی شکلات اشاره داشت. اگر حدس شما دراین باره درست نبوده است ناراحت نباشید، چراکه همچنان راز‌های تازه‌ای در قسمت‌های جدید از جمله همین قسمت در تصاویر اصلی مطالب وجود دارد. بسیار خب، حال نوبت به دانستنی‌های جالب درباره شکلات می‌رسد.

 

1- بو کردن شکلات، امواج مغزی تتا را افزایش می‌دهد که در حقیقت باعث آرامش فرد می‌شود.

 

2 – شکلات‌های سفید درحقیقت شکلات نیستند، چراکه درآن‌ها خبری از کاکائو نیست.

 

3 – برای تهیه کردن یک پوند شکلات به 400 دانه کاکائو نیاز دارید.

 

4 – مخترع کوکی‌های شکلاتی، ایده خود را در ازای تامین مادام‌العمر شکلات به شرکت نستله فروخت.

 

5 – مردم آمریکا به طور میانگین، هرثانیه 100 پوند شکلات مصرف می‌کنند.

 

6 – بزرگترین شکلات تاریخ وزنی معادل 5792 کیلوگرم دارد.

 

7 – خوردن روزانه شکلات تیره، خطر حمله قلبی را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

 

8 – براساس برخی تحقیقات، شکلات دارای یک اثرضد باکتری و مقاومت دربرابر پوسیدگی دندان است.

 

9 – شکلات آلمانی یا به عبارتی German Chocolate درحقیقت در کشور آلمان تولید نشده است، بلکه تنها نام شخص سازنده‌ آن Sam German است.

 

10 – شکلات، تنها ماده مصرفی است که در دمای 93 درجه فارنهایت ذوب می‌شود، یعنی کمتر از دمای بدن انسان. به همین دلیل، شکلات در دهان شما ذوب می‌شود.

 

11 – 75 درصد از وانیل مصنوعی تولید شده درجهان برای اضافه کردن طعم شکلات در بستنی استفاده می‌شود.