تبلیغات

تبلیغات

5 نکته مهم آشپزی که به پخت یک کیک فوق العاده کمک می کند!

5 نکته مهم آشپزی که به پخت یک کیک فوق العاده کمک می کند!

درست کردن کیک پیچیده نیست، اما مقدار مشخصی از دقت و دانش می تواند تفاوت بزرگی در شکل گیری کیک ایجاد کند. اگر تا به حال کیکی درست کرده اید که خیلی متراکم باشد یا از بین رفته باشد یا از تابه جدا  نشود، من اینجا هستم تا بهترین نکاتم را به اشتراک بگذارم که دیگر این اتفاقات بد در هنگام پخت کیک برای شما تکرار نشوند!

 

نکته 1: قبل از شروع آشپزی، دستور پختکیک را کامل بخوانید

می دانم که واضح به نظر می رسد، اما من هم حتی مقصر بوده ام که قبل از شروع پخت، کل دستور غذا را نخوانده ام. میدونی چیه؟ وقتی بدون مرور دستور غذا وارد آشپزی آن می شوم، معمولاً با یک کیک نه چندان عالی بیرون آمده از فر مواجه می شوم. بنابراین، این نکته را از من جدی بگیرید، خواندن دستور غذا  در ابتدای شروع فرانیده پخت کیک، تفاوت بزرگی ایجاد می کند!در اینجا دلیل آن است:

 

خوب است قبل از شروع با مراحل آن آشنا شوید تا هیچ غافلگیری نداشته باشید.

اگر برای خواندن دستور غذا وقت بگذارید، می توانید مطمئن شوید که همه مواد را در دسترس دارید. ایجاد جایگزینی مواد سازندهدر پخت، به ویژه در هنگام پخت کیک، کاری پرخطر است، و همیشه بهتر است دقیقاً از آنچه در دستور غذا ذکر شده است استفاده کنید.

همان اول خواندن دستور العمل، جزئیاتی را که نمی خواهید در نیمه راه کشف کنید، برجسته می کند. آیا تا به حال شروع به تهیه کیک کرده اید تا متوجه شوید که یک ماده باید در نیمه راه سرد یا نرم یا منجمد شود؟ ابتدا تمام مراحل را بخوانید و غافلگیر نخواهید شد!

5 نکته مهم آشپزی که به پخت یک کیک فوق العاده کمک می کند!

نکته 2: با مواد تشکیل دهنده در دمای اتاق شروع کنید

مگر اینکه در دستور غذا ذکر شده باشد، همیشه بهتر است قبل از درست کردن کیک، بگذارید موادتان به دمای اتاق برسند. این به ویژه برای مواد لبنی و تخم مرغ بسیار مهم است.

اولاً، ترکیب مواد در دمای اتاق به جای مواد سرد بسیار آسان تر است. اگر تا به حال سعی کرده اید کره سرد را با شکر تبدیل به خامه کنید، می دانید که در مورد چه چیزی صحبت می کنم.

موادی که راحت تر با هم ترکیب می شوند، خمیر نرم تری را سریعتر ایجاد می کنند. به عبارت دیگر، خطر مخلوط کردن بیش از حد را ندارید که می تواند بافت سفت تری به کیک شما بدهد.

استفاده از مواد با دمای اتاق تفاوت زیادی در بافت کیک شما ایجاد می کند. اگر هدف شما یک کیک سبک و پف دار با خرده های لطیف است (و باید هم همینطور باشد!) پس از مواد تشکیل دهنده در دمای اتاق شروع کنید.

بنابراین، اگر دستور پخت شما مواد تشکیل دهنده دمای اتاق را مشخص نکرده است، همیشه بهتر است از آنها در دمای اتاق استفاده کنید، مگر اینکه به طور خاص خلاف آن گفته شود.

 

 

نکته 3: از شیر پرچرب و کره واقعی استفاده کنید

اگر زحمت درست کردن کیک شکلاتی را دارید، بیایید آن را عالی درست کنید! منظورم این است که آن را با چیزهای خوب درست کنید، در اینجا شیر پرچرب و کره واقعی.

بخشی از چیزی که طعم کیک واقعا عالی را بسیار خوب می کند چربی است. بنابراین، جایگزین کردن یک شیر کم‌چرب یا کره تقلبی هیچ کمکی به کیک شما نمی‌کند.

البته، اگر دستور پختی که استفاده می‌کنید به نوع دیگری از شیر یا یک ماده کم‌چرب دیگر نیاز دارد، دستور العمل را دنبال کنید. اما در صورت شک، همیشه با شیر و کره پرچرب پخت کیک را انجام دهید.

 

5 نکته مهم آشپزی که به پخت یک کیک فوق العاده کمک می کند!

نکته 4: مواد تشکیل دهنده خود را به درستی اندازه گیری کنید

درست کردن کیک نیاز به دقت در اندازه گیری دارد. آرد زیاد، شکر کافی یا سایر موادی که به درستی اندازه گیری نشده اند می تواند تاثیر زیادی بر روی کیک آماده شما داشته باشد.

اساساً دو چیز برای اندازه‌گیری باید به خاطر بسپارید: استفاده از نوع مناسب پیمانه اندازه‌گیری برای مواد و استفاده از روش مناسب برای پر کردن پیمانه با مواد.

بنابراین، برای مواد مایع از فنجان های اندازه گیری مایع استفاده کنید. برای مواد خشک، از فنجان های اندازه گیری مواد خشک استفاده کنید.

 

نکته 5: قالب های کیک خود را آماده کنید

آماده کردن قالب های کیک قبل از پر کردن آنها با خمیر، تفاوت زیادی در کیک نهایی شما ایجاد می کند. هیچ چیز بدتر از صرف زمان برای تهیه خمیر کیک نیست، فقط برای اینکه وقتی کیک را امتحان می کنید و آن را جدا می کنید، به تابه بچسبد.

قبل از اینکه خمیر کیک خود را درست کنید باید تابه های خود را آماده کنید. شما نمی خواهید خمیر کیک شما پس از مخلوط کردن آن مدت زیادی بماند، بنابراین تابه های خود را آماده کنید.

 

ابتدا تابه را کاملا با کره یا روغن چرب کنید.

مقداری آرد به ماهیتابه اضافه کنید و کناره ها و کف تابه را به طور یکنواخت بپوشانید و سپس با ضربه ملایم تابه، اضافه آن را بردارید.

یک تکه کاغذ روغنی را برش داده و در کف تابه قرار دهید.

تبلیغات