7 نکته مهم درباره اسباب کشی

7 نکته مهم درباره اسباب کشی

اسباب کشی به یک خانه جدید یک تجربه سخت است، اما شاید برخی این کار را دوست داشته باشند. اما اگر این نکات را رعایت کنید، اسباب کشی خوب پیش می رود. 

 

اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت اتوبار و باربری را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک شرکت باربری در تهران باشید می‌توانید درخواست باربری ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

 

اسباب کشی کاری وقت گیر است چون برای برنامه ریزی، بسته بندی، اسباب کشی و نظافت به زمان زیاد نیاز دارید. 

 

با اسباب کشی به خانه جدید با موانع مختلف مواجه خواهید شد. شاید چیدن ظروف و وسایل معمولی ساده به نظر برسد، اما بعد از اسباب کشی و خستگی های آن، این تصمیمات کوچک هم بزرگ به نظر می رسند. 

 

اما می توانید کارهایی را انجام دهید که اوضاع را آسان کند. 

اگر به یک خانه جدید اسباب کشی میکنید، پس خوش شانس هستید. اما اگر به خانه ای بروید که از کفپوش آن متنفرید، به این فکر می کنید که کفپوش حتما باید تعویض شود. آیا باید سریع کارتان را شروع کنید یا اینکه کمی صبر کنید؟ 

 

شاید این تصمیم گیری برایتان سخت است و باید آن را به پس از اسباب کشی موکول کنید. شاید زمان یا بودجه کافی برای اعمال تغییرات را نداشته باشید. حتما به هزینه و شرایط خوب فکر کرده و ببینید آیا می توانید پروژه های ضروری را به تعویق بیندازید یا خیر. 

 

تعویض لوازم و بخش های خانه پروژه مهمی است که باید زمان و هزینه انجام آن را داشته باشید. اما اگر آن را به تعویق بیندازید مجبورید چیدن لوازم را هم به تاخیر انداخته و کار خود و نصاب ها را هم سخت کنید.

 

در این صورت فضا پر از اثاثیه است و مجبورید دائما آن ها را از اتاقی به اتاق دیگر ببرید. پس اطمینان حاصل کنید که پیش از اسباب کشی کفپوش های موردنظرتان نصب شده باشند. می توانید طوری برنامه ریزی کنید که یکی دو روز قبل از اسباب کشی کفپوش ها نصب شده باشند. کفپوش را با موکت، فرش یا روکش بپوشانید تا گرد و خاکی نشوند و یا خراش برندارند. 

 

سپس وقتی که مبل و میزتان در جای خود قرار گرفت، خیالتان راحت می شود. 

 

در اینجا می خواهیم برخی از نکات پیش از اسباب کشی را به شما یادآوری کنیم که زمان و دردسرتان را کمتر کنند. 

 

پروژه های سخت تر را انتخاب کنید. اگر بودجه تان به شما اجازه نمی دهد کفپوش کل خانه را تعویض کنید، پس از کف یک اتاق کارتان را شروع نمایید. اگر نمی توانید از پس تغییر تمام اتاق ها بربیایید کارتان را با اتاقی شروع کنید که از پس آن برمی آیید. 

 

نقاشی: چه خودتان این کار را انجام میدهید یا کسی را استخدام کنید، در هر صورت بهتر است از یک اتاق خالی کارتان را شروع کنید. در این صورت نیازی نیست وسایل را جا به جا کنید، پرده ها را بکنید، قاب و آینده ها را از دیوار بردارید یا کمد را خالی کنید. چند روز قبل از اسباب کشی رنگ آمیزی را شروع کنید.

 

چون این کارها معمولا بیشتر از مدت زمان مورد نظر طول می کشد. یا اینکه از چند نقاش حرفه ای کمک بگیرید تا همه کارها را به عهده گرفته و در عرض یک یا دو روز آن را تمام کنند. حتی اگر قبل از اسباب کشی بخشی از خانه را نیز رنگ کرده باشید بهتر است.

 

اگر نمی توانید درباره رنگ تصمیم بگیرید بهتر است براساس دکوراسیون و لوازم خانه، همه چیز را به رنگ سفید، بژ روشن یا رنگ های مورد علاقه تان تبدیل کنید. پس از اتمام رنگ پایه و بتونه زنی می توانید رنگ اصلی را بزنید. 

 

7 نکته مهم درباره اسباب کشی

ابزار گذاری: هیچکس از ابزارگذاری سقف بدش نمی آید؟ اگر بتوانید قبل از اسباب کشی کل قسمت های خانه را ابزارگذاری کنید عالی می شود. حتما قبل از ابزارگذاری دیوارهای داخلی را رنگ آمیزی کرده و بتونه کاری را شروع کنید. شاید به کمی سفت کاری نیاز داشته باشید، اما بهتر است بعد از نصب ابزار رنگ آمیزی را شروع کنید.

 

این پروژه ها پروژه هایی هستند که پیش از اسباب کشی باید انجام دهید.

 

تعویض قفل: حتما نمیدانید چند نفر کلید خانه تان را دارند، بنابراین یا قفل های جدید خریده و یا برای قفل فعلی کلید خریداری کنید. چون ممکن است صاحبین قبلی کلید را به همسایه ها، کارگران، فامیل یا نظافتچی داده باشند، بنابراین با این کار خیال تان راحت می شود. 

این پروژه را باید پیش از اسباب کشی یا در اسرع وقت پس از اسباب کشی انجام دهید. 

 

کمدها: با اسکان در خانه و چیدن لوازم در کمد خیال تان راحت می شود. وجود کمدهای بزرگ دیواری با کشو و قفل خانه را مرتب می کند. اگر برای نصب کمدها عجله نکنید، مجبورید مدتی وسایل را در چمدان، بقچه یا اتاق های خانه قرار دهید تا بعدا کمد را نصب کرده و وسایل را در جای خود قرار دهید. می توانید نصب آن را به یک متخصص بسپارید تا به سرعت آن را انجام دهد، یا اینکه خودتان این کار را انجام دهید که البته مدتی بیشتر طول می کشد. اگر پیش از اسباب کشی اندازه گیری های لازم را انجام داده باشید می توانید کمد موردنظر را خریداری کنید.  

 

کارهای برقی: اگر به یک خانه جدید اسباب کشی کنید، مطمئنا پریزها مشکلی ندارند. اما خانه های قدیمی ممکن است مشکل ساز باشند. اگرچه می توانید بعدها پریزها را تعویض کنید اما بهتر است قبل از اسباب کشی این کار را انجام دهید.

 

یادتان باشد اگر از یک برقکار حرفه ای کمک بگیرید، در عرض چند ساعت پریزهای مورد نظر را وصل کرده و کارهای لازم را انجام می دهد. در خانه های جدید ممکن است برای لوازم آشپزخانه و حمام، همچنین تلویزیون، تلفن، کامپیوتر یا لپ تاپ، پریزهای جدید نصب کنید.

 

در این زمان می توانید پنکه سقفی، کلید برق، و ابزارآلات دیگر خانه را نیز وصل کنید. شاید به لامپ های جدید در آشپزخانه یا اتاق مطالعه نیاز داشته باشید. همچنین می توانید یک پریز جدید برای سشوار یا یک پریز جدید برای تراس نصب کنید. چطور است در انباری یا اتاق شستشو هم لامپ سقفی جدیدی نصب کنید. زمانی که خانه خالی باشد این کارها بهتر و راحت تر انجام می شود. 

 

7 نکته مهم درباره اسباب کشی

برای انجام این کارها یا باید خانه خالی باشد یا اینکه روی لوازم را بپوشانید تا با گرد و خاک کثیف نشوند. 

 

ذخایر انباری: آیا می توانید در گاراژ ماشین تان را پارک کنید یا اینکه باید آن را به انباری تبدیل کرده و وسایل تان را در آن ذخیره کنید؟ پس از اینکه به خانه اسباب کشی کردید انباری پر می شود.

 

بنابراین اگر می خواهید در انباری قفسه وصل کنید، کفپوش آن را تغییر دهید یا اینکه میز کار نصب کنید، بهتر است زمانی که انباری خالی است، کار را شروع کنید. اگر انباری خانه جدید قفسه دارد، وسایلی که قرار است در آن جای بگیرد را آخر از همه در کامیون قرار دهید که در ابتدا آن را خارج کرده و در انباری بچینید. 

 

با دنبال نمودن این نکات و ترفندها می توانید اسباب کشی را به یک تجربه خوشایند تبدیل کنید. با این کار به زودی در خانه گرم و نرم خود قرار می گیرید.

برچسب‌ها: