روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش

روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش

روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش  :

تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.

 

 

آماده سازی : 60 دقیقه  

پخت : 45 دقیقه  

 

روش تهیه کیک هویج با رویه گاناش

 

مواد لازم برای 5 نفر :

 

هویج رنده شده     2 پیمانه

 تخم مرغ      3 عدد

 شکر    1 پیمانه

 روغن مایع   1 پیمانه

آرد  2 پیمانه

ماست 3 قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر  2 قاشق مربا خوری

پوست رنده شده لیمو یا پرتقال 1 قاشق مربا خوری

دارچین 1 قاشق مربا خوری

گردو خرد شده 1 پیمانه

 

مواد لازم برای کرم گاناش :

 

شکلات  200 گرم

 خامه صبحانه  200 گرم

 کره  20 گرم

 

منبع : beryooni.com