طرز تهیه ی بادمجان گوشتی کبابی

مجموعه : انواع کباب ها
طرز تهیه ی بادمجان گوشتی کبابی

آموزش طبخ بادمجان گوشتی کبابی

 
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده    500 گرم   
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت    8  عدد  
پیاز  متوسط    1 عدد   
سیر     3 حبه
تخم مرغ       1  عدد
 پودر سوخاری     2  قاشق غذا خوری
نمک و فلفل    به میزان لازم   
زردچوبه     به میزان لازم
جعفری خورد شده    2  قاشق غذا خوری

 

مدت زمان آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه

 

طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:

بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.

 

سپس کنار گذاشته تا خنک شود.

 

مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.

 

سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.

 

سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.

 

در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.

 

منبع :beryooni.com