گوشت بره با ادویه هندی خوشمزه

گوشت بره با ادویه هندی خوشمزه

 

گوشت بره غذایی فوق العاده خوشمزه می باشد که ادویه هندی ، طعم خاصی به آن می دهد.

 

زمان آماده کردن : 1 ساعت و 30 دقیقه

زمان پخت : 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم – به اضافه‌ی 4 ساعت زمان خواباندن در آب نمک و دیگر ترکیبات

 

 

ارزش غذایی گوشت بره با ادویه هندی :

 

 مقدار ارزش غذایی
کالری 762
  پروتئین 57 گرم
کربوهیدرات 4 گرم
چربی58 گرم
چربی اشباع‌ شده28 گرم
فیبر1 گرم
شکر0 گرم
نمک0.43

 

 

مواد لازم برای گوشت بره با ادویه هندی :

 

 گوشت دنده 8 تکه دو استخوانه (باید از قصاب بخواهید گوشت را برای شما برش دهد)
لیمو 1عدد (آب گرفته شود)
سرکه مالت3 قاشق غذاخوری
 پودر فلفل1 قاشق چایخوری
روغن خردل یا روغن سبزیجات125 میلی‌لیتر (مقداری اضافه برای سرخ کردن در نظر گرفته شود)
آرد نخودچی85 گرم
بادیان4 عدد (برشته شده در ماهیتابه‌ی داغ)
فلفل سبز3 عدد
سیر1 حبه
پاپایا1 عدد، کوچک (پوست‌کنده، دانه‌ی آن را درآورده و خرد نمایید)
سس نعناع تازهبه میزان دلخواه جهت سرو کردن

 

 

طرز تهیه گوشت بره با ادویه هندی :

 

تا زمانی که بقیه ترکیب را درست کنید تکه های گوشت را در آب لیمو، سرکه، پودر فلفل و کمی نمک بخوابانید.

 

100 میلی لیتر از روغن را در یک ماهیتابه‌ی کوچک گرم کرده و آرد نخودچی را به آن بیفزایید. برای یک یا دو دقیقه مدام این ترکیب را هم بزنید تا یک خمیر نرم شن مانند و حنایی رنگ تشکیل شده و رایحه ای مشابه آجیل به مشامتان برسد. خمیر را به یک کاسه منتقل کرده و بگذارید خنک شود.

 

با استفاده از هاون بادیان را بکوبید. سپس آن را با فلفل، سیر، پاپایا و باقی‌مانده‌ی روغن در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. در این مرحله دو خمیر آماده شده را بر روی گوشتی که قبلاً در آب نمک خوابانده ترکیب کرده و این مواد را حداقل برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

برای پخت تکه‌های گوشت، فر را تا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. تکه‌ها را از ترکیبی که در آن مانده اند خارج کرده و مواد اضافی را از روی آن‌ها پاک‌کنید، به طوری‌که تکه‌ها فقط کمی پوشانده از مواد باشند. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه‌ی بزرگ گرم کرده و برای چند دقیقه دو طرف تکه‌های گوشت را در آن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شوند. سپس آن‌ها را به سینی مخصوص کباب کردن در فر انتقال داده و بسته به اینکه دوست دارید گوشت شما تا چه حد صورتی باشد برای 10 تا 20 دقیقه کباب کنید. در انتها تکه‌های گوشت را با سس نعناع سرو نمایید.

 

 

تهیه و تنظیم : مجله تکناز