طرز درست کردن پنه با سس ایتالیایی

طرز درست کردن پنه با سس ایتالیایی

طرز درست کردن پنه با سس ایتالیایی

 

پنه با سس ایتالیایی یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ می باشد که در ادامه با دستور پخت آن آشنا می شوید.

 

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 35 دقیقه

 

مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای 6 نفر :

پاستا 350 گرم
 روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
 گوشت چرخ کرده350 گرم
 پیاز خرد شده1 فنجان
سس گوجه فرنگی425 گرم
گوجه فرنگی خرد شده400 گرم
سیر خرد شده4 حبه
رب گوجه فرنگی150 گرم
پنیر موزارلا رشته ای2 فنجان

 

طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :

1. فر را قبلا تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید (175 درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.

 

2. روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف 20 در 30 سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.

 

3. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

 

منبع : مجله تکناز