طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه

طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه

 

رولت گوشت یک غذای رسمی و باکلاس به حساب می آید و شما می توانید این غذا را برای مهمان های خود درست کنید و لذت ببرید.

 

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 60 دقیقه 

 

 

مواد لازم :

 

راسته گوساله      600 گرم
هویج      2 عدد
فلفل دلمه ای      2 عدد
رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذا خوری
کره     50 گرم
آبلیمو     1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه     1 قاشق غذا خوری
زردچوبه     1 قاشق غذا خوری
دارچین     1/2 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :

 

گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

 

رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

 

 

نکته های این غذا :

 

• فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
• در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
• برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

 

منبع : مجله تکناز