علاوه بر خوشمزه بودن مربای به بخاطر طعم و بوی خاص آن می توان با آن یک ترشی خوشمزه نیز تهیه کرد . نوش جان
آماده سازی : 10 دقیقه
مناسب فصل : همه فصول
مواد لازم :
به 1 کیلو گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب 1 لیتر
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
من هم مربا و هم ترشى به را درست كردم.
خيلى ترشى اش خوشمزه است و خيلى هم راحته و سريع می رسد.
به ها را شسته و خلال كرده و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم.
روى دستمال بگذاريد تا كمى نمشان گرفته شود، يک ساعت كافی است .
سپس توى شيشه ريخته و كمى نمک را با سركه ( من از سركه سيب استفاده ميكنم ) مخلوط و روى به ها بريزيد.
و درب شيشه را محكم بسته و بگذاريد دو هفته برسد.
بعد كنار غذا و ترشى هاى ديگه نوش جان كنيد.
نکته تهیه ترشی به:
اين ترشى نياز به هيچ ادويه و يا سبزى معطر ندارد از نظر من چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى اش بسيار خوش طعم است.
منبع : beryooni.com