نکات مهم برای کدبانو بودن

نکات مهم برای کدبانو بودن

 

نکاتی مهم برای خانم ها برای اینکه یک کدبانوی کامل و تمام عیار شوید.

 

_ برای این که قسمت های آخر شکلات صبحانه و کره بادام زمینی به هدر نرود، مقداری بستنی در این شیشه ها بریزید تا هم بستنی خوشمزه شود و هم از باقی مانده شکلات یا کره بادام زمینی کاملا استفاده شود.

 

_ تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده یک رنگ شود.

 

_ برای جلوگیری از چسبیدن گوشت یا ماهی به ته ظرف، ابتدا ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و سپس گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید.

 

_ پیازهای ریز را ابتدا در آب جوش قرار دهید تا به آسانی پوست شود.

 

_ برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید؛ این امر مانع از ورود هوا می شود.

 

_ برای از بین بردن طعم تلخ هر گیاهی، آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید.

 

_ پاستا را هنگام گرم کردن مجدد به شکل دونات در بیاورید تا سریع تر گرم شود.

 

_ ظرف بستنی را در پلاستیک فریزر بگذارید تا هنگام برداشتن بستنی نرم بماند.

 

_ برای ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زیر آن پارچه خیس قرار دهید.

 

 

تهیه و تنظیم : مجله تکناز