آموزش درست کردن کاری نارگیل، سیب زمینی شیرین و مرغ

آموزش درست کردن کاری نارگیل، سیب زمینی شیرین و مرغ

با یکی دیگر از ساده ترین آموزش های آشپزی در خدمتتان هستیم.

 

مواد لازم:

روغن آفتابگردان  1 قاشق غذاخوری

رب کاری ملایم    2 قاشق چای خوری

سینه‌ی مرغ بزرگ   2 عدد، بدون استخوان، بدون پوست، به تکه‌های کوچک بریده شود

سیب‌زمینی‌ شیرین متوسط     2 عدد، پوست‌کنده و بریده‌شده به تکه‌های کوچک

آب مرغ        300 میلی لیتر

شیر نارگیل    400 میلی لیتر

نخود یخ زده   175 گرم

لپه    4 قاشق غذاخوری             

 

مقدار ارزش غذایی:

 1. کالری 291
   

2. پروتئین  19 گرم
    
3. کربوهیدرات 24.5 گرم

 4. چربی   14 گرم
   
5. چربی اشباع شده 10 گرم

6. فیبر 3.6 گرم

7. قند 0 گرم

8. نمک 0.57 گرم

 

طرز تهیه:

 روغن را در یک ماهیتابه‌ی عمیق یا ظرف گرد حرارت دهید. سپس رب کاری را داخل روغن ریخته و برای 1 دقیقه سرخ کنید . مرغ، سیب‌زمینی شیرین، و عدس‌ها را اضافه کرده و به هم بزنید تا رب آن‌ها را بپوشاند، سپس آب مرغ و شیر نارگیل را به آن اضافه کنید. ترکیب را جوش آورده و برای 15 دقیقه بگذارید آرام بجوشد.

نخودها را اضافه کرده، دوباره آن را جوش آورده و برای 4 تا 5 دقیقه‌ی دیگر بگذارید بجوشد. قبل از سرو غذا،  به آن ادویه بزنید تا خوش‌طعم شود.