طرز تهیه کیک لیمو با نارگیل

طرز تهیه کیک لیمو با نارگیل

آموزش تهیه یک کیک خوشمزه و طلایی لیمو با نارگیل. نوش جان

مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:

ليمو (آب گرفته+ پوست رنده شده): 2 عدد

پودر نارگيل: يك ليوان

تخم‌مرغ: 8 عدد

شكر: يك ليوان

آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوري

كره: 2 قاشق سوپخوري

آرد: يك ليوان

پرتقال: يك عدد (فقط آب آن گرفته شده و مصرف شود)

تزئين روي كيك:

خاكه قند: يك ليوان

ليمو: 3 عدد (فقط آب آن مصرف شود)

پودر نارگيل: 2 ليوان

 

طرز تهيه:

تخم‌مرغ و شكر را تا حدي كه مثل برف شود بزنيد. آب ليمو، پوست رنده شده، پودر نارگيل، آرد ذرت، كره آب شده و آب پرتقال را اضافه كرده به خوبي مخلوط كنيد.

 

مخلوط را داخل قالب كيك گرد متوسط كه قبلا چرب شده بريزيد. فر را از قبل گرم كرده و با حرارت 170 درجه سانتيگراد با نظارت كامل (يعني دائما به آن سر بزنيد) بپزيد.

 

براي روي آن خاك قند و آب ليمو را هم بزنيد و روي كيك بماليد بعد پودر نارگيل بپاشيد، 5 دقيقه صبر كرده سپس سرو نماييد.

 

منبع: tiplife.ir