شهر های شناور ناسا بر فراز سیاره زهره + عکس

مجموعه : دانش و فناوری
شهر های شناور ناسا بر فراز سیاره زهره + عکس

 

با اینکه بیشتر تلاش دانشمندان برای زندگی روی مریخ انجام شده است اما سیاره زهره در برخی شرایط خیلی بهتر از مریخ می باشد. یکی از این عوامل فاصلهٔ کمتر زهره تا زمین نسبت به فاصلهٔ مریخ تا زمین است.

 

شهر های شناور ناسا بر فراز سیاره زهره + عکس  

 

اما مشکل اصلی که باعث شده که تا کنون به سیارهٔ زهره توجه خاصی نشود دمای هوای این سیاره است. دمای میانگین در این سیاره حدود ۴۵۴ درجهٔ سلسیوس می‌باشد و فشار هوای آن جا نیز تقریباً ۹۰ برابر بیشتر از فشار هوای موجود در زمین است. اما ناسا به راه حلی برای مقابله با این شرایط دست یافته است. با ترنجی در ادامهٔ مطلب همراه باشید.

 

با توجه به نکات ذکر شده، اگر بتوان با فشار و دمای هوای ناهید کنار آمد، این سیاره بسیار مناسب تر و بهتر از مریخ برای سکونت انسان‌ها می‌باشد. به همین دلیل ناسا به فکر چاره اندیشی برای این موضوع افتاده است و به راه حل جالبی نیز دست یافته است؛ شهر شناور! بله، شهر شناور!

 

تا کنون انسان نتوانسته است که بیشتر از ۱۲۷ دقیقه بر روی سطح این سیاره ساکن شود و آن هم مربوط به سال ۱۹۸۲ می‌شود که Venera 13 که توسط روسیه ای‌ها ساخته شده بود به آن جا رفت. اکنون ناسا قصد دارد که در پروژه ای به نام HAVOC شهر شناوری را بسازد که حدود ۴۸ کیلومتر بر فراز سیارهٔ زهره قرار دارد. با این کار، فشار هوا به فشار هوا در سطح دریای آزاد زمین نزدیک می‌شود و دما هم تا حد بسیار زیادی کاهش می‌یابد که البته با این شرایط نیز حدود ۷۳ درجه خواهد بود، آن دما در سطح سیاره زهره دمای متعادلی به شمار می رود ولی برای انسان روی زمین که دمای ۳۰ درجه هم برای او گرم محسوب می شود، این دما قابل تحمل نیست.

 

شهر های شناور ناسا بر فراز سیاره زهره + عکس  

 

باید صبر کرد و دید که در آینده ناسا چه افکار و برنامه هایی برای این شهر شناور خود خواهد اندیشید و از چه روش‌ها و فناوری هایی برای بهبود سطح زندگی انسان در این شهرها استفاده خواهد کرد.

 

منبع : مجله تکناز