کتاب
بکس ایران
لاچین سیر
register
اس ام اس های طنز و جدید تصاویر دیدنی و جالب آرایش و زیبایی زنان پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
دماغ
مشاوره

مشاوره

بنر ماساژ
زبان نصرت
بنر آشپزی

آشپزی »ناگت مرغ

تعداد بازدید : 356
آشپزی »ناگت مرغ

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ: نیم كیلو

پیاز: یك عدد كوچك

پنیر پیتزا: 100 گرم

پفك نمكی پودر شده: نصف پیمانه

پودر سیر: یك قاشق غذاخوری

پودر نان: دو قاشق‌ سوپخوری

رنگ نارنجی خوراكی: نصف قاشق چایخوری

عصاره مرغ: یك عدد

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌كن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید، در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان و رنگ نارنجی خوراكی‌ را مخلوط كنید.سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لوله‌ای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفك‌نمكی و رنگ نارنجی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد.

پلـو تـركـی

مواد لازم (برای 7 تا 8 نفر)

گوجه‌فرنگی: یك و نیم كیلو گرم

كره: 300 گرم

پیاز: یك عدد

گوشت گوساله یا گوسفند: 750 گرم

برنج پاك شده: 8 -7 پیمانه

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را در روغن سرخ كنید، سپس برنج شسته شده را در آن بریزید و به هم بزنید تا كمی سرخ شود اما رنگ نیندازد. پس از سرخ كردن برنج، گوجه‌فرنگی را یك جوش داده و سپس با الك صاف كنید، چون به راحتی پوست آن جدا می‌شود. آب آن را روی برنج بریزید. كمی هم آب اضافه كنید، طوری كه تقریبا به میزان آبی كه برای دمی لازم است بشود. نمك به آن بزنید و روی شعله بگذارید. سپس گوشت پخته‌شده را خرد كرده و میان پلو می‌گذاریم تا دم بكشد. مواظب باشید تا ته نگیرد. در صورت تمایل می‌توانید 70 گرم رشته فرنگی زمانی كه كمی آب برنج كشیده شد، میانش بپاشید.

سـوپ پیــاز

مواد لازم برای 4 نفر

شیر: دو فنجان اندازه‌گیری

پیاز معمولی: یك كیلو

آرد: چهار قاشق سوپخوری

پیاز ریز شده: نیم كیلو

جعفری ساطوری شده: سه قاشق سوپخوری

روغن: چهار قاشق سوپخوری

نمك و فلفل: مقداری

طرز تهیه

از آرد، روغن، نمك، فلفل و شیر، سس سفید درست می‌كنیم. پیازها را چهار تكه كرده با نمك مخلوط می‌كنیم و می‌گذاریم خوب بپزد.

پیازها را به شكل پوره درآورده آن‌گاه با سس سفید مخلوط می‌كنیم. سپس پیازهای ریز شده را جداگانه می‌پزیم و اگر آبی از آن باقی ماند، نگه می‌داریم تا اگر غلظت سوپ زیاد شد، از آن استفاده كنیم.

پس از این‌كه سوپ آماده شد، پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از این‌كه سوپ آماده سرو شود، مخلوط می‌كنیم و می‌گذاریم چند جوش بزند، سوپ را در سوپخوری می‌ریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می‌كنیم.

مواد لازم برای سس سفید

شیر: یك فنجان از دو فنجانی كه در بالا گفته شد برای تهیه سس درنظر می‌گیریم و بقیه را داخل سوپ می‌ریزیم.

آرد: یك تا چهار قاشق برحسب غلظت

كره: یك تا چهار قاشق سوپخوری، نسبت به آرد

نمك‌: یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه

كره را در قابلمه روی حرارت می‌‌گذاریم تا آب شود، سپس آرد، شیر و نمك را خوب با هم مخلوط كرده به وسیله همزن خوب می‌زنیم.

پس از این مرحله، مخلوط آرد و شیر را پس از داغ شدن كره یك‌مرتبه در قابلمه می‌ریزیم و با قاشق چوبی به هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود، درست كردن این نوع سس بسیار آسان است و در تهیه آن دچار مشكلی نخواهید شد.

عضویت در سایت

عضویت در سایت

کسب درآمد
بنر زبان نصرت
گردشگری
بنر آشپزی
عضویت در گروه
لاغری
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی