پورتال تفریحی سرگرمی تک ناز

لاچین سیر
register
افزایش امار سایت
تبلیغات
تعمیر پراید
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
 آب کردن شکم
زبان نصرت
بنر آشپزی

آشپزی » آبگـوشـت

تعداد بازدید : 708
آشپزی » آبگـوشـت

نامه‌ها و تماس‌های زیادی داشتیم كه خانم‌های خانه‌دار ایرانی آبگوشت درست می‌كنند، اما مزه آن مثل آبگوشت‌هایی كه در رستوران‌ها سرو می‌شود نیست، از این رو می‌خواستند كه ما طرز تهیه صحیح یك آبگوشت خوشمزه یا به عبارتی همان دیزی را چاپ كنیم. گرچه با فرا رسیدن فصل زمستان، آبگوشت در خیلی از خانه‌های ایرانی طبخ می‌شود.

مواد لازم:

گوشت به همراه كمی دنبه: نیم كیلو

نخود: 300 گرم

پیاز: 2 عدد متوسط

سیب‌زمینی: نیم كیلو

رب‌گوجه: 3 قاشق غذاخوری

دارچین: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه و نمك: به مقدار كافی

طرز تهیه:

ابتدا نخود را یك شب در آب خیس و روز بعد پوستش را جدا كنید. در واقع بیشتر نخودها، خودشان پس از یك روز خیساندن، پوستشان جدا می‌شود.

سپس گوشت و پیاز را خرد كرده، با دنبه تفت دهید و بگذارید تا با آب‌ بجوشد. پس از جوش آمدن نخود را به آن اضافه كنید، شعله را ملایم كرده و 4 الی 5 ساعت بگذارید، بپزد. یك ساعت مانده به سرو، مواد آبگوشت را از جمله سیب‌زمینی، نمك، فلفل، ادویه و رب‌گوجه را به آن اضافه كنید، چند دقیقه مانده به كشیدن آبگوشت در ظرف، دارچین را به آن اضافه كنید، در صورت تمایل می‌توانید، دو یا سه عدد گوجه‌فرنگی هم به آبگوشت اضافه كنید. اگر خواستید، همان زمان كه سیب‌زمینی را اضافه می‌كنید، گوجه را هم اضافه كنید.شما می‌توانید پس از سرو، آب «آبگوشت» را به شكل جدا از مواد آن به قول معروف به شكل «ترید» میل فرمایید. البته‌ آبلیموی تازه، پیاز، ریحان و نان سنگك فراموش نشود.
 
 

كوفتـه ریـزه

مواد لازم برای تهیه سس:

گوجه رسیده: نیم كیلو

پیاز خرد شده ریز: دو قاشق سوپخوری

كره: 50 گرم

شكر: یك قاشق مرباخوری

نمك و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوجه‌فرنگی را در صافی می‌گذاریم و روی آنها مقداری آب جوش می‌ریزیم تا پوست آنها به آسانی كنده شود، سپس آنها را به قطعات كوچك‌تر خرد كرده و تخم‌هایشان را جدا می‌كنیم، بعد كره را در ظرفی مناسب ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا آب شود و پیاز را در آن تفت می‌دهیم در حدی كه فقط نرم شود همه گوجه‌فرنگی‌ها را به آن اضافه كرده كمی نمك و فلفل و شكر به آن می‌زنیم، پس از دو، سه جوش، قبل از این كه گوجه‌فرنگی‌ها له شود، آن را از روی شعله برمی‌داریم. در صورت تمایل می‌توانیم كمی پودر سیر هم به سس بزنیم… پس از این كه كوفته‌ها آماده شد، روی آن سس می‌ریزیم.

كوفته

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

گوشت چرخ‌كرده (بدون ‌چربی): نیم كیلو

كره یا روغن مایع: 50 گرم

پیاز رنده شده نرم: دو قاشق سوپخوری

نان خشك كوبیده: 50 گرم

تخم‌مرغ: یك عدد

پودر كاری یا ادویه: به مقدار دلخواه

نمك و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ، پیاز رنده شده، ادویه و كمی نمك و فلفل را مخلوط می‌كنیم سپس نان خشك را كه كوبیده‌ایم و گوشت را به آن اضافه كرده و هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده، صاف و یكنواخت شود؛ سپس با دست گلوله‌هایی به اندازه یك گردو یا كوچك‌تر از گوشت برمی‌داریم، دست را كمی مرطوب می‌كنیم و گوشت را در دست می‌غلتانیم (بهتر است از دستكش‌های یك بار مصرف استفاده كنید) تا كاملا گرد شود.

 سپس كره را در تابه آب می‌كنیم و كوفته‌ها را در آن تا مدتی كه خشك نشوند، سرخ می‌كنیم.

عضویت در سایت

عضویت در سایت

کسب درآمد
بنر زبان نصرت
بنر آشپزی
کتاب الکترونیکی
نکات مهم پوست
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی