دستور غذایی یک پیتزای سبزیجات ترش مزه با کدو
فر را از قبل تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی را در فر بگذارید تا کمی داغ شود …
کدو بوداده ترش و فلفلی
مواد لازم
3 فنجان کدوی خرد شده مانند پیراشکی ، کدوی زرد تابستانی یا کدو
2 عدد فلفل قرمز یا زرد شیرین به صورت نوارهای پهن
1 پیاز شیرین بزرگ یا رازیانه و از لبه های آن خرد کرده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه تازه
2 مثقال پنیر پارمیزان
یک ورق خمیر پیتزا یا نصف مثقال نان شیرینی دانمارکی ( یک ورقه ) به صورت خمیر
2/1 فنجان گوجه فرنگی کوچک نصف شده
2 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد کرده
1 فنجان سس خامه ای پارمیزان نگهداری شده در یخچال
4/1 فنجان پیاز شیرین خرد شده
طرز تهیه
1- فر را از قبل تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید . ظرف تفلونی به قطر 2×9×13 اینچ ( 08/5 ×86/22 ×02/33 سانتی متر ) را بردارید . کدو ، فلفل های شیرین و پیاز را در آن ریخته پخش کنید . روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید . 20 تا 25 دقیقه آن را کباب کنید یا تا زمانیکه نرم شود و یک بار هم بزنید .
2- درحالیکه از یک پوست کن سبزیجات استفاده می کنید ، پنیر پارمیزان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید . آن را کنار بگذارید . روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر دانمارکی را رول کنید و به اندازه ی یک مستطیل 9×13 اینچی ( 86/22 ×02/33 سانتی متر) دربیاورید . ظرف را از فر بیرون بیاورید . گوجه ها را به آن اضافه کنید . سبزیجات را با سرکه بلسانی و نصف پنیر پارمیزان مخلوط کنید . سبزیجات را در ظرف ریخته ، آن را پخش کنید .خمیر دانمارکی را روی آن قرار دهید . قسمت لبه ها را جمع کنید . دوباره ظرف را داخل فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند تا خمیر پف کرده و طلایی شود .
3- ظرف را از فر درآورده ، اجازه دهید تا 5 دقیقه خنک شود . یک ظرف دیگر به قطر 1×10×15 اینچ ( 54/2 × 40/25 ×10/38 سانتی متر ) را روی ظرف قبلی قرار دهید . با دقت آنها را جابجا کنید . تمام سبزیجات چسبیده به خمیر را نیز منتقل کنید . پنیر باقیمانده را روی خمیر بپاشید و 2 قاشق چایخوری آویشن . سس ، پیاز خرد شده و بقیه ی آویشن که یک قاشق چایخوری است را در یک کاسه ی کوچک ریخته و هم بزنید . آنها را به صورت مربع برش بزنید . پیتزا را به صورت گرم یا در دمای اتاق همراه با سس سرو کنید .
ارزش غذایی
کالری 277
چربی 23 گرم
چربی اشباع شده 3 گرم
چربی تک اشباع نشده 2 گرم
چربی چند اشباع نشده ، صفر گرم
کلسترول 7 میلی گرم
سدیم 258 میلی گرم
کربوهیدرات 15 گرم
قند 4 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 4 گرم
ویتامین آ ، صفر درصد
ویتامین ث 101 ٪
کلسیم 8 ٪
آهن 3 ٪
درصد ارزش غذایی روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری می باشد .
سوپ پیاز فرانسوی
پیازها را برای یک مدت زمان طولانی روی حرارت ملایم بگذارید تا به خوبی بپزند. آنها را سرخ نکنید .درضمن اگر این سوپ را با گوشت گوساله تهیه کنید بسیار خوشمزه تر خواهد شد
پیازها را برای یک مدت زمان طولانی روی حرارت ملایم بگذارید تا به خوبی بپزند. آنها را سرخ نکنید .درضمن اگر این سوپ را با گوشت گوساله تهیه کنید بسیار خوشمزه تر خواهد شد.به دستور تهیه این سوپ از زبان مارتا استوارت مجری و هنرمند معروف برنامه های آشپزی توجه فرمایید.
مواد لازم برای 6نفر
4 قاشق غذاخوری کره ذوب نشده
900 گرم پیاز زرد ، هر کدام به 4 قسمت (بصورت حلقه ای) تقسیم شود
1 قاشق چایی خوری شکر
2/1 فنجان آرد
3 فنجان گوشت گوساله
2 قاشق چایی خوری آویشن تازه یا 4/3 قاشق چایی خوری پودر آویشن
نمک و کمی فلفل سیاه
1 نان تست فرانسوی و به دو قسمت تقسیم شده
3 فنجان پنیر سوئیسی (گرویر)
کمی دلستر
طرز تهیه
1- کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود. حالا پیاز ها را اضافه کنید. آنها را به صورت یک لایه نازک کف ماهیتابه پهن کنید . شکر را روی پیازها پخش کرده و بگذارید کمی با شکر بپزند. زمانیکه پیازها نرم و طلایی شدند حرارت را بسیار کم کنید تا به خوبی بپزد.
2- آرد را روی پیازها ریخته و هم بزنید. حالا کمی دلستر ، گوشت و آویشن روی آنها بریزید و بگذارید به خوبی با هم بپزند ؛در حدود 30 دقیقه ای اجازه دهید ماهیتابه روی گاز بماند تا به اصطلاح جا بیفتد. برای مزه دار کردن غذا کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
3- در این فرصت 30 دقیقه ای ، نان تست ها را با کمی روغن چرب کنید ، و آنها را کنار بگذارید. سوپ را داخل کاسه ها ریخته و کاسه ها را داخل ماهیتابه بچینید. 1 یا 2 قطعه از نان ها را در اطراف کاسه ها بگذارید. 2/1 فنجان پنیر سوئیسی را بین 6 کاسه به گونه ای تقسیم کنید که به هر کاسه سوپ کمی پنیر برسد ، سپس چند دقیقه ای ماهیتابه را روی گاز گذاشته تا پنیر ذوب شده و به خوبی با سوپ ها مخلوط شود. مراقب باشید نان تست ها نسوزند. سوپ فرانسوی شما آماده است .
بادمجان شکم پر
مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزیجات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت:60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج دانه بلند: 4/3 پیمانه (150 گرم)
بادمجان بزرگ: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد،کاملا ریز شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چایخوری
آب 2 عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه
طرز تهیه:
فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.
با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتیمتر از گوشت بادمجان را درآورده و آنها را کاملا ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمهای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آنها را تفت دهید.
بادمجانهای ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیکه نرم شوند آنها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.
برنج، جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
بادمجانها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجانها نرم شده و مواد درون آنها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
ماهی برگر با نان تست
شرط خوشمزه بودن این برگر، تازه بودن ماهی آن است.
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز خرد شده یک پیمانه
ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.
سس فلفل تند: یک قاشق چایخوری
سفیده یک تخممرغ بزرگ
اسپری روغن
نان تست: 8 برش
طرز تهیه:
• در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
• در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ]
• مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.