تبلیغات

تبلیغات

حاج قاسم سلیمانی

کباب چنجه با فلفل

مجموعه : انواع کباب ها
کباب چنجه با فلفل

 

مواد لازم:

 

گوشت راسته یا ران: یك كیلو

 

زیتون: نصف فنجان

 

پیاز رنده شده: دو عدد

 

فلفل سیاه، نمك و زعفران: به مقدار كافی

 

فلفل سبز كبابی: به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت را به تكه‌های كوچك خرد كرده و به همان روش دیگر كباب‌های چنجه در پیاز ریز شده، زعفران، روغن زیتون، نمك و فلفل سیاه می‌خوابانیم و اجازه می‌دهیم تا چندین ساعت به همین حالت بماند و خوب ترد شود.سپس كباب را به سیخ ب‌كشید و یك در میان، فلفل در میان آن می‌گذاریم، یادتان باشد در زمان سیخ كشیدن، نباید تكه‌های گوشت را به هم زیاد فشار داد، چون لابه‌لای كباب و فلفل‌ها، خوب پخته نمی‌شود.

کباب چنجه با فلفل

 

 

 

تبلیغات