به گزارش بانکی دات آی آر ، اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در واحد مبارزه با جرایم رایانهای به كاربران اینترنت در هنگام كار با ایمیل هشدار داد:
1ــ از باز كردن فایلهای ارسال شده (attachment) توسط ایمیلهای ناشناس خودداری كنید، زیرا ممكن است فایلها حاوی برنامههای مخرب جهت سرقت اطلاعات شخصی یا از كار انداختن رایانه شما باشد.
2ــ بهترین راه برخورد با نامههای الكترونیك ناشناس حذف نامهها و پیوست آنها است.
3ــ اگر پیام الكترونیكی از دوست یا همكار خود دریافت كردید كه در بازكردن ضمیمه فایل تاكید دارد، حتما قبل از باز كردن ضمیمه با فرستنده آن هماهنگی كنید.
4ــ از ذخیره كردن گذر واژه پست الكترونیكی خود، خووداری كنید.
5ــ از باز كردن نامههای پست الكترونیك با عناوین نامشروع خودداری و سعی كنید از دادن اطلاعات شخصی و عضویت در این نوع گروهها اجتناب كنید.
6ــ در اینترنت (فضای مجازی) سایتهایی هستند كه با عضویت در آن تعدادی نامه الكترونیكی مشخصی را به فرد عضو شده میفرستد كه فرد با باز كردن آن نامههای الكترونیك كه حاوی پیغامهای تبلیغاتی است و در ازای خواندن آن مبلغی از پنج سنت تا دو دلار در یك حساب تجاری كه خود شركت معرفی كرده واریز میكنند، اما از هویت و چگونگی برداشت از حساب معرفی شده دارای وجود خارجی نیست. لذا نتیجه كار تنها اتلاف وقت كاربران و صرف هزینههای مربوط به اتصال اینترنت است.
7ــ فضای مجازی اینترنت سرشار از تبلیغات فریبنده است كه كاربران را به پولدارشدن از راههای جدید در پوشش عناوینی همچون بازاریابی شبكهای و تجارت الكترونیك وسوسه میكند، بدون شك ورود كاربران به این بازیها یك دسیسه هرمی بیش نیست كه به پولدارشدن بازیگردانان منتهی میشود.
8ــ به نامههای الكترونیك ارسالی ناشناس كه خبر برنده شدن مبالغ قابل توجهی پول را به شما میدهند، توجه نكنید، این روش دامی برای كلاهبرداری از شماست.