صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      درباره ما        |      فروشگاه سایت     |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  
موضوعات

توصیه های اخلاقی
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۱    ساعت: ۰:۰۷
عجب دزد باحالی هست ایشون !! ( تصویری)عکس 3 کودک کشته شده در برنامه خاله شادونه !عکس هایی که میلیون ها بار دیده شد !خالکوبی اشتباهی صورت یک دختر جوان !+ عکس دوستی باور نکردنی پسربچه ای با ...! + تصاویرشخصی که در حین جراحی بیدار شد !!!جنجال بخاطر یک کلیپ هولناک از یک مادر ! + عکس مرگ هم باعث جدایی این زوج نشد !! + تصاویرعجب بد جنسی هست ! (عکس)عکس هایی از افرادی با زیباترین چشم هاتست هوش از غضنفر ! (طنز)انشا یک بچه دبستانی در مورد خارجی ها (اوج خنده)یکی اینا بگیره ! (تصویری)تصاویر جدید برخورد با بدحجابی در تهرانانشا یک دبستانی در مورد ازدواج (طنز)نابودی زمین به همین راحتی !! ( تصویری)زندگی به بازیگر رضا داوود نژاد لبخند زد !+ عکسدروازهبان به این بی خیالی دیدن !! + تصاویررییس‌جمهور با لباس جدید ( تصویری)عکس هایی جالب از حیوانات خجالتی (2)مقبره صدام و تبدیل آن به زیارتگاه! (عکس)عجب کارهایی می کنن بعضی ها ...! (عکس)فیلمبرداری از حمام زنانه توسط پسر 20 ساله + عکس
گالری عکس
گزارشی تصویری از دوقلوهای دختر بهم چسبیده ! + تصاویر گزارشی تصویری از دوقلوهای دختر بهم چسبیده ! + تصاویر
به گزارش تک ناز به نقل از جذاب نیوز - دو خواهر 11 ساله دوقلو و بهم چسبیده در مکزیک زندگی...
[ ادامه مطلب ... ]
با دیدن این خانه متعجب خواهید شد ! + تصاویر با دیدن این خانه متعجب خواهید شد ! + تصاویر
این ساختمان در شهر ترفنس اتریش ساخته شده است.به گزارش تک ناز برای جذب گردشگران این خانه و ...
[ ادامه مطلب ... ]
عجیب ترین رکورد گینس توسط این خانم ! + تصاویر عجیب ترین رکورد گینس توسط این خانم  ! + تصاویر
عکس هایی از بلندترین ناخن های جهان مربوط به یک خانم تقریبا بیکار ! این رکورد در کتاب ر...
[ ادامه مطلب ... ]
جستجوی مطالب
 

خاصیت های جالب انـــار

خاصیت های جالب انـــار
 
احتمالا از هر کسی درباره خواص انار بپرسید، در پاسخ می‌گوید که انار خون را تصفیه می‌کند ولی متخصصان تغذیه، فواید دیگری را هم برای انار ذکر می‌کنند …

- تصفیه خون :
می‌دانید که انار یک تصفیه‌کننده خون بوده و برای کبد بسیار مناسب است. به این دلیل از قدیم خوردن این میوه برای شفافیت پوست توصیه می‌شده است. از امام رضا(ع) نقل می‌کنند که: "انار بخورید تا دهان‌تان پاکیزه و خوش‌بو شود" مطالعات متعدد نشان داده که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل پلاک‌های دندانی و بروز پوسیدگی دندان می‌شود.

- تقویت قلب :
نکته مهمی که باید درباره انار بدانیم خاصیت حفاظتی آن در برابر بیماری‌های قلبی است. انار احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را با کاهش فشار خون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین آورده و ریسک ابتلا به گرفتگی عروق را کم می‌کند.

- میوه بارداری :
خانم‌های باردار نیز بهتر است در این دوران انار میل کنند زیرا این میوه هم علایم ویارشان را کاهش می‌دهد و هم به رشد جنین کمک می‌کند.

- منبع آنتی‌اکسیدان :
این میوه سرشار از ویتامین C (یکی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی) است و به این ترتیب، خوردن یک عدد از آن یا ۱۰۰ سی‌سی از آب انار تامین‌کننده ۱۶ درصد از نیاز روزانه به این ویتامین است. ضمنا منبعی از ویتامین B5 و پتاسیم است و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی آن هم از خانواده پلی فنول‌ها، دیگر مواد ارزشمند این میوه هستند. مزه گس انار نیز به دلیل تاننی است که در پوست‌اش دارد، درست مثل چای.

- رب انار :
یکی از فرآورده‌های پرمصرف این میوه رب انار است؛ به این ترتیب که آب انار را جوشانده و آن را تغلیظ می‌کنند و به عنوان چاشنی به خصوص در خورش فسنجان و تهیه زیتون پرورده مورد استفاده قرار می‌دهند. البته این رب می‌تواند ترش و یا شیرین باشد که با افزودن کمی شکر و یا آب نارنج و یا آب غوره این مزه‌ها تقویت خواهند شد.

- ترکیب انار و گل‌پر :
خوردن این میوه و آب آن به دلیل ترکیباتی که دارد، یبوست‌آور است و خوردن‌اش به همراه هسته مانند یک ملین عمل می‌کند اما به دلیل ایجاد مشکلاتی به هنگام دفع، بهتر است که یک چهارم آن را با هسته و بقیه‌اش را بدون هسته میل کنید. ضمنا از آنجا که این میوه نفاخ است، مصرف آن با گیاه معطری مانند گل‌پر که طبع گرمی دارد، خاصیت نفاخ بودن را از این میوه می‌گیرد. خوردن انار یا آب آن به تنهایی سوء‌هاضمه‌آور بوده و سوزش معده به دنبال دارد. به این دلیل خوردن‌اش با گلپر توصیه می‌شود. یادتان باشد که خوردن مقدار کمی از انار گلپر زده بعد از غذا به هضم غذا کمک می‌کند.

- آش انار :
با این میوه می‌توانید آشی گرم تهیه کنید به نام آش انار که یزدی‌ها آن را پخته و بیشتر از همه میل می‌کنند. طرز تهیه‌اش به این ترتیب است که برنج و لپه را به همراه سبزی آش (جعفری و گشنیز) و کمی سیر طبخ کرده و سپس نیم ساعت قبل از برداشتن آش از روی حرارت به آن آب انار یا رب انار می‌افزایند و به جای نعناع داغی که به سایر آش‌ها اضافه می‌شود، به آن کمی گلپر می‌زنند.
 
تعداد بازدید ۱۲۸۷ بار

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به دوستان :

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.