سایت تور مسافرتی
register
لاغری
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
مشاوره تلفنی
جراحی بینی
آموزش مسائل زناشویی

طرز درست کردن ترشی کلم قرمز

تعداد بازدید : 2536
طرز درست کردن ترشی کلم قرمز

 

 

برای تهیه این ترشی کلم قرمز را به اندازه دلخواه خرد کنید و تمیز بشوئید و روی پارچه پهن کنید تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و روی آن را با سرکه سفید پر کنید .بعد از یک هفته چاشنی کلم قرمز آماده مصرف است .از این چاشنی کنار سالاد ، همراه انواع خوراک خشک و … میتوانید استفاده کنید .مدت ماندگاری این ترشی کمی از سایر چاشنی ها کوتاه تر است .

 


حدودا دو ماه بعد از اینکه برای اولین بار درب ظرف را باز کردید ترشی شروع به تجزیه داخل سرکه میکند و رنگ آن به مرور روشن میشود ! طوری که بعد از ۴-۵ ماه ترشی کلم قرمز شما تبدیل به کلم سفید میشود !! به همین دلیل و چون کلم قرمز تقریبا در تمامی فصول در دسترس است بهتر است این چاشنی را به مقدار کمتر تهیه کنید .

 

گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز

عضویت در سایت

عضویت در سایت

بنر آشپزی
تور لاچین سیر
بنر آشپزی
تور لاچین سیر
مجموعه برنامه های ماهی صفت
آموزش آشپزی
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
آموزش آرایشگری

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان