گوشت مرغ چرخ شده 800 گرم
سس مایونز یك پیمانه
پودر كاری شش قاشق چایخوری
ماست ساده یك و نیم قاشق غذاخوری
سس كچاپ یك و نیم قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یك حبه
جعفری خرد شده شش قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده یك چهارم پیمانه
دارچین دو قاشق چایخوری
فلفل قرمز سه چهارم قاشق چایخوری
نمك یك قاشق چایخوری
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
نان همبرگر كوچك 12 عدد
طرز تهیه:
سه چهارم پیمانه سس مایونز، دو قاشق چایخوری پودر كاری را به همراه ماست، كچاپ و سیر در كاسهای با هم مخلوط كنید تا سس غذا آماده شود. بگذارید این سس مدتی در دمای اتاق بماند تا بقیه غذا آماده شود.گوشت چرخ شده مرغ یا بوقلمون، جعفری، پیازچه، دارچین، فلفل و نمك را به همراه بقیه سس مایونز و چهار قاشق چایخوری پودر كاری در كاسه بزرگی بریزید و با دست یا چنگال كمی هم بزنید تا مواد فقط با یكدیگر مخلوط شوند. این مایه را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید.
دستانتان را مرطوب كرده و هر قسمت از مایه را به شكل همبرگری به ضخامت 5/1 سانتی پهن كنید.یك قاشق روغن در تابه بریزید و روی حرارت متوسط نزدیك به زیاد بگذارید. در تابه را ببندید و بگذارید حدود چهار دقیقه سرخ شود و بپزد، سپس با كفگیر كمی روی آنها فشار دهید و آنها را یكی یكی برگردانید تا طرف دیگر همبرگرها هم چهار دقیقه سرخ شود. همبرگرها را روی نیمه زیرین نانهای همبرگری بگذارید و روی آنها كمی سس بریزید و سرو كنید.