صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      درباره ما        |         تماس با ما        |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  

چت روم
 
اوقات شرعی
وضعیت آب و هوا
بازی آنلاین,بازی کم حجم
 

بازی عصر پادشاهان

موضوعات

توصیه های اخلاقی توصیه های اخلاقی

http://www.taknaz.ir/baner1/18/br.jpg

http://www.taknaz.ir/baner1/18/br.jpg

http://www.taknaz.ir/baner1/18/br.jpg

http://www.taknaz.ir/baner1/18/br.jpg

 
تصاویری دیدنی از آکواریوم به سبک ژاپنیجلوگیری از داغ کردن لب تاپعکس له شدن خودروی پرادو در خیابانتصویر متحرک از برخورد شدیدتصاویری ازاصغر فرهادی در کن فرانسهکلیک شکلاتی به سبک تخت !+ عکسعجیب و غریب ترین زن و شوهر جهان !!+‌ تصاویر مدل های رسمی دکوراسیون منزل 2013ملکه زیبایی ۸۷ ساله !+ تصاویراس ام اس احساسی و عاشقانهتصاویر تزیین سالاد فصل - سری 4مدل مانتوهای شیک دخترانه جدیدبا انجام این فعالیت ها شکم نمی آورید!عکس های گل آرایی مجالس با گل رزتصاویری از نمونه های زیبا از تزیین حلوا 6 دلیل مهم برای خوردن پیاز ! علی دایی و همسرش (عکس)مصاحبه جدید با قلقلی و همسرشعکس های تزیینات خرید عروس و دامادواکنش پدر گلشیفته فراهانی به خبر قتل دخترش ! مدل های جدید سینک و روشویی دستشویی جملات زیبا و ارزشمند انگلیسی و فارسی عکس های جالب از شوخی های سرکلاس !مد مناسب ماه های سال ( فال و طالع بینی )ترول های با حال و خنده دار (22) مجید مظفری و دخترش نیکی در بابلسر + عکس
دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲    ساعت: ۱۷:۱۸
عکس های طنز و خنده دار (190)پیدا شدن خانواده 10 نفری پس 70 سال در کوه ها !!+ عکسپارک های تهران خلوتگاه دختران و پسران !یک مادر نمونه و وظیفه شناس ! (عکس خنده دار) زن ژاپنی 100هزار دلار خرج کرد تا شبیه اروپایی ها شود!!بدون شـــــــــــــرح !ترول های بامزه و خنده دار (14)اخاذی و زورگیر از دختران در شب + عکسپیرمرد 83 ساله برای ریاست جمهوری ثبت نام کرد !+ عکسعکسی از صف دیدنی زنان برای دیدار با ناصرالدین شاهعکس های خنده دار و دیدنی ! ( 129)عکسی از تلفن همگانی متفاوت در ایران! عکسی از یک اتاق مطالعه استثناییکاندید شدن بهروز وثوقی ریاست جمهوری شد + عکسعکس های پسر خوشتیپ فرهاد مجیدی در تمرین استقلال بخشیده شدن یک‌ اعدامی در حین اعدام ( تصویری)کشف سه زن بعد از 10 سال زندانی (+عکس) صحنه ای باورنکردنی از تصادف با موتور (تصویر متحرک) نخستین انسانی که ماه شخصی دارد !+ تصاویرخوش دست ترین گوشی تلفن همراه جهان + عکستصاویری از متفاوت ترین مدل کفش NIKEتصاویری از عیادت احمدی‌ نژاد از ابوالفضل پورعربزندانی که هیتلر در آن حضور داشت + عکس
جستجوی مطالب
 

آموزش شنا در ایران با کتک زدن بچه ها !!!

 طی چند روز گذشته در میان حوادث و اخبار مختلف ورزشی کشور، انتشار فیلم یک حادثه غیر ورزشی و غیر اخلاقی در یک مجموعه ورزشی، تلخ تر و گزنده تر از هر باختی در میادین ورزش بود.

به گزارش سرویس ورزشی «فردا» فیلم مذکور صحنه آموزش شنا توسط یک مربی شنا! به کودکان را نشان می دهد که بی شک هر بیننده ای با دیدن این فیلم و چه بسا تعمیم آنچه در این ورزشگاه اتفاق افتاده به مجموعه های دیگر ورزشی، از خیر آموزش شنا برای فرزندان خود بگذرد و عطای این ورزش توصیه شده از طرف پیامبر گرامی اسلام (ص) را به لقایش ببخشد.

ماجرا از آنجا آغاز شد که چند روز پیش فیلمی در دسترس دید مخاطبان قرار گرفته که بر اساس آن یک مربی شنا در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران، کودکان تحت آموزش خود را به باد کتک و تنبیه گرفته است.


«فردا» برای آگاهی افکار عمومی و تحت فشار قرار دادن مدیران سازمان تربیت‌بدنی برای برخورد شایسته و مناسب با این اتفاق، فیلم صحنه‌های کتک خوردن کودکان بی‌گناه را منتشر می‌کند.

فیلم کامل این حادثه دردناک را ببینید:

var s1 = new SWFObject('/media/player/flvplayer.swf','single','400','300','7');s1.addParam('allowfullscreen','false');s1.addVariable('file','http://www.fardanews.com/files/fa/news/1389/7/24/56744_342.flv');s1.addParam('menu','false');s1.addVariable('width','400');s1.addVariable('height','300');s1.write('player1287197531425');
بر اساس آنچه در این فیلم دیده می شود، دو همکار دیگر این مربی هم با دیدن این صحنه خم به ابرو نمی آورند و خیلی راحت از کنار آن می گذرند. گویی این شیوه آموزش(کتک زدن کودکان بی‌گناه) در این مجموعه بزرگ ورزشی رویه ای تعریف شده و جا افتاده است که این مربیان در مقابل رفتار زننده همکار خود هیچ عکس العملی نشان نمی دهند.

بعد از انتشار این فیلم تنها مقام مسئولی که نسبت به این رفتار غیر ورزشی واکنش نشان داد، مدیر مجموعه ورزشی شیرودی بود که اعلام کرد حمیدرضا ابراهیمی فرد(مربی روان‌پریشی که با تمام توان کودکان بی‌پناه را کتک می‌زند) را به کمیته انظباطی معرفی و مدیر استخر را هم برکنار کرده است.

در خصوص این اتفاق توضیح دو نکته اساسی ضروری به نظر می رسد؛ یک اینکه مگر سازمان تربیت بدنی به مجموعه های ورزشی تحت اختیار خود نظارتی ندارد که چنین اتفاقاتی باید بیافتد؟

اگر این فیلم منتشر نمی شد، چه تضمینی وجود داشت که وجود چنین صحنه های غیر ورزشی در صحنه های ورزشی کشور به چشم تیزبین! مسئولان سازمان تربیت بدنی بخورد. البته مسئولان این سازمان ظاهرا آنقدر در گیر مسائل و حاشیه های ورزش فوتبال هستند که هیچ کدام شان در حد یک اظهار تاسف هم در برابر این اتفاق واکنش نشان نداده اند.

نکته دوم ضرورت برخورد قضایی با چنین خاطیانی است. آیا اینکه فرد خاطی از کار برکنار شده کفایت می کند؟ آیا محکومیت به قصاص مجازات عادلانه این مربی سنگدل نیست؟ چه تضمینی هست که وی در یک مجموعه دیگر دوباره مشغول به کار نشود و آموزش با سبک خاص خود را از سر نگیرد. پاسخ قضاوت منفی که طی این چند روز نسبت به ورزش شنا و چه بسا سایر مجموعه های ورزشی در نزد افکار عمومی بوجود آمده را چه کسی می دهد؟ آیا خانواده هایی که فرزندانشان را در حال کتک خوردن دیده اند و سایر خانواده هایی که این فیلم را تماشا کره اند، می توانند آن تصاویر را از ذهنشان پاک کنند؟
var s1 = new SWFObject('/media/player/flvplayer.swf','single','400','300','7');s1.addParam('allowfullscreen','false');s1.addVariable('file','');s1.addParam('menu','false');s1.addVariable('width','400');s1.addVariable('height','300');s1.write('player1286877322505')
تعداد بازدید ۴۲۳۸۴ بار

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به ایمیل دوستان :

       

مطالب مرتبط
عکس های خنده دار
ترول های بامزه و خنده دار وطنی
چند عکس دیدنی از سوژه های ایرانی

 

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.