صفحه اصلی  عضویت در سایت  |  مطالب ارسالی شما  |  درباره ما  |  تماس با ما   |  تعرفه تبلیغات
 

  مجله خبری  |   احادیث  |  تغذیه مناسب  | دکوراسیون   |   داستان   |  گردشگری  |   ضرب المثل   |   آموزش آشپزی  |   کاریکاتور   |  انقلاب اسلامی   |   اس ام اس مناسبتی

 

عکس های خنده دار از شیطنت های دیدنی کودکانزنی با اندامی عجیب و وزن 500 کلیویی ! ( تصاویر)نشانه و رفتارهای عدم تعادل روانی همسر12 نکته مهم درباره ی لگد زدن جنینتصاویر دیدنی و جالب از به دنیا آمدن یک بچه پانداجدیدترین مدل کفش های اسپرت پسرانهدعای مجرب جهت فروش کالایی که به فروش نمی رودکشف 12 شمش طلا در شکم یک مرد هندی!! +تصویرشکنجه بی رحمانه این پدر به دختر 11 ساله اش! + (عکس)سوء قصد یک مرد به عروس ملکه انگلیس! + (تصاویر)بنزین 400 تومانی در کارت ها بدون محدودیت می ماند این خانم اثر انگشت ندارد!! + (عکس)حکم همجنس گرایی در قرآن چیستعکس امین حیایی و محمدرضا گلزار و روزبه معینی در کیشطرز تهیه ماهی سالمون با سس سالساآتش سوزی در ساختمان سامسونگ + عکستصاویری از تجمع خودرو ها در پمپ بنزین مدل های جدید کیک عروسی و مراسم جشن عقدبزرگ ترین پارک‌های جنگلی ایران + تصاویرآموزش نحوه ی صحیح نشستنعکاس این عکس خود طعمه بهمن شد + عکسطولاترین برنامه فردوسی پور برنامه 90 دیشبانتشار تصویر علی کریمی از عشق هایش !+عکسزندگی نامه حضرت صالح علیه السلامرازهای مهم برای جوانی و زیبایی پوستاس ام اس های جدید فلسفی آموزش ایجاد افکت بافت در فتوشاپ CS6 + تصاویر
تصاویری از شباهت جالب ستاره ها به شخصیت های کارتونی پدری با له شدن زیر چرخ تریلی جان پسرش را نجات داد 18+جهاد نکاح دو دختر اتریشی در سوریه ( + عکس)عکس های دیدنی دختری با سوژه های طنز و جالب ازدواج عجیب این مرد با چند زن مصنوعی (+عکس)دختر 13 ساله با چهره ای 50 ساله و باورنکردنی(+عکس) گفت‌وگو با پو لدارترین زن آهنین ایران! + عکسعکس نوشته های طنز و بسیار خنده دارعکس هایی از بازیگر جدید سریال شاهگوش خانم شیما محمدیپسر بچه ای که روی اعصاب لاریجانی راه می رفت! + عکسعکس های جالب یک کافی شاپ منحصر بفرد در دوربین عکاسیعکس های جالب و دیدنی از اضافه بار در برخی کشورهانشان عالی امریکا برای دختر جوان ایرانی + عکساس ام اس های طنز کوچه بازاری (4)تولد بسیار عجیب یک کره شتر از دو شتر ماده! +(عکس)خواستگاری جالب در حین مسابقه دو !+ ( عکس)عمل جراحی دیدنی شیر تکه پاره شده + تصاویرچشمک زدن جالب اوباما در سخنرانی (تصویری)ترسناک ترین هیولای دریا در اعماق اقیانوس + تصاویراتصال گوش جدا شده دختری با کمک زالوها ! + عکسپیاده روی این مرد دور دنیا با یخچال! + (تصاویر)پر هزینه ترین فیلم های خانوادگی معرفی شد + تصاویر
پنج شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۳    ساعت: ۱۵:۲۹
آموزش آشپزی عکسهای گوناگون
تبلیغات
www.tapcd2012.ir      www.tapcd2012.ir
جستجوی مطالب
 

فواید و مضرات کنسرو تن ماهی

فواید و مضرات کنسرو تن ماهی
ماهی ها کلا جزء غذاهای پُر خاصیت به حساب می آیند، به خصوص در سال های اخیر و با افزایش نتایج مثبت حاصل از تحقیقات در مورد خواص ماهی، جایگاه مناسبی هم در برنامه غذایی روزانه افراد باز کرده اند.

ماهی تن از آن دسته غذاهایی است که به دلیل سهولت تهیه، در فهرست غذایی اغلب خانواده ها وجود دارد. اما ماهی تن چه خواص ویژه ای دارد؟ …

انواع ماهی های تن (Tuna Fish) که گاهی به غلط تن ماهی نامیده می شوند، زیر مجموعه ای از خانواده بزرگ ماهی های اقیانوسی به نام Scombridae هستند و در زیر شاخه Thunnus دسته بندی می شوند.

بعضی از انواع ماهی های تن، خون گرم هستند. بر خلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید رنگی دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت این نوع ماهی ، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن در عضله) است.

ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.

مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد. اسیدهای چرب امگا ۳ به طور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی- عروقی ، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند.

خوردن ماهی های حاوی امگا ۳ برای کاهش بیماری های قلبی- عروقی بسیار مفید است، زیرا این ماده مغذی میزان چربی های بد خون (LDL- کلسترول و تری گلیسریدها) را کاهش می دهد؛ میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش میدهد؛ تجمع پلاکت را پایین می آورد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند؛ با کاهش سلول های اندوتلیال و تولید مشتقات پلاکت عامل رشد، از ضخیم شدن رگ ها جلوگیری می کند؛ فعالیت مشتقات شیمیایی سلول های دیواره رگ ها که باعث آرامش و باز شدن رگها می شود را افزایش می دهد؛ تولید پیام آورنده های شیمیایی به نام سیتوکسین ها را نیز کم می کند(موادی که در واکنش التهاب مربوط به سختی رگ ها نقش دارند).
گوشت ماهی

ماهی تن از جهت دیگری هم برای بیماران قلبی مفید است ، زیرا با دارا بودن ویتامین B6 ، سطح هموسیستئین خون را پایین می آورد و از آسیب دیواره رگ ها پیشگیری می کند.

انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به تری گلیسرید بالا و فشار خون بالا ، مصرف دو بار در هفته، ماهی های حاوی امگا ۳ را توصیه می کند.

مصرف ماهی تن برای مبتلایان به دیابت نوع دوم هم سودمند است، البته بهتر است که این بیماران از انواع تازه یا کنسرو شده در آب (به جای روغن) استفاده کنند. همچنین خوردن ماهی غنی از امگا ۳ ، حداقل هفته ای دو بار ، از پیشرفت گرفتگی رگ ها در زنان دیابتی پس از یائسگی آنان جلوگیری می کند.

مصرف ماهی تن برای دانش آموزان به خصوص در ایام امتحانات هم بسیار توصیه می شود، زیرا عملکرد مغز را افزایش می دهد.

مضرات :

ماهی تن از جمله ماهی هایی است که از میزان قابل توجهی جیوه برخوردار است. مصرف زیاد جیوه احتمال بروز برخی بیماری ها از جمله بیماری های عصبی را افزایش می دهد.

جیوه از عناصر سنگین به شمار می رود و استفاده زیاد از آن، برای بدن حکم مواد سمی را دارد. این عنصر با آنزیم های درونی بدن ترکیب و مانع از عمل آنها می شود. تجمع جیوه در بدن منجر به بروز اختلالات شنوایی ، لرزش عضلات ، بروز بی حسی عمومی و به هم خوردن متابولیسم درونی می شود و از همه مهم تر این که جیوه عملکرد سیستم عصبی را مختل می کند و به رشد بافت مغزی آسیب جدی می رساند.

به همین دلیل مصرف زیاد تن ماهی برای مبتلایان به بیماری های مغزی و عصبی و همچنین کودکان و مادران باردار توصیه نمی شود، زیرا سیستم مرکزی و عصبی جنین را که به سرعت در حال رشد است، تحت تاثیر قرار می دهد.

علی رغم تاثیر مصرف متعادل ماهی تن در پیشگیری از سرطان، مصرف زیاد و بیش از اندازه ی آن ، به دلیل داشتن جیوه، احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد.

روش استفاده:

برای بهره بردن از فواید ماهی و جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد آن، توصیه می کنیم بیشتر از دو تا سه بار در هفته از انواع ماهی استفاده نکنید و همچنین برنامه غذایی تان فقط شامل یک نوع ماهی نباشد، بلکه در مصرف ماهی ها هم، تعادل و تنوع را در نظر بگیرید.
کنسرو ماهی تن

ماهی های رودخانه ای و دریایی بسیار مفیدتر از ماهی های کنسرو شده هستند، اما در مقایسه با غذاهای آماده و فست فودها، مصرف کنسرو تن ماهی سالم و استاندارد الویت دارد.

از سوی دیگر تاریخ مصرف کنسرو تن ماهی نکته مهمی است که نباید آن را نادیده گرفت.

کنسرو تن ماهی در صورت نگهداری در شرایط نامناسب یا انقضای تاریخ مصرف آن، به سرعت فاسد می شود و مسمومیت بسیار جدی به نام مسمومیت بوتولیسم را ایجاد می کند که می تواند حتی سبب مرگ هم گردد.

طبق توصیه کارشناسان حتما کنسرو تن ماهی را قبل از مصرف باید ۲۰ دقیقه در آب جوشاند و سپس مصرف کرد تا احتمال مسمومیت با آن به حداقل برسد.

همچنین اگر کنسرو تن ماهی، متورم یا ضربه خورده باشد، باید از مصرف آن خودداری کرد.
 
تعداد بازدید ۶۸۹۶ بار

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به ایمیل دوستان :
 

 

مجله خبری
کشف 12 شمش طلا در شکم یک مرد هندی!! +تصویربنزین 400 تومانی در کارت ها بدون محدودیت می ماند آتش سوزی در ساختمان سامسونگ + عکسعکاس این عکس خود طعمه بهمن شد + عکسپایش مرز با بالن‌های مرزبانی ( +عکس) سایت ثبت نام بیمه سلامت (+ شرایط )جزئیات مرگ کودک به خاطر اعتیاد پدر به کامپیوتر!! اولین دستگاه خودپرداز حشیش در ایالت کلرادو!! عکستصاویری از غرق شدن کشتی در کره جنوبی با ۴۷۷ مسافر فزایش یا کاهش قیمت مسکن بعد از فاز دوم یارانه هاموفقیت جراحی نوزاد عجیب 8 دست و پایی ! + عکس هشدار جدی درباره داروهای تبلیغی شبکه‌های ماهواره‌ایبا انصراف از دریافت یارانه از بیمه رایگان بهره مند شوید 3 همسایه ایران در رتبه بالاترین هزینه های نظامی در جهان بز گلپایگانی که 6 قلو زایمان کرد !+ عکس زنی که با کفش پاشنه بلند مردی را به قتل رساند !+ عکس گروگان گیری عجیب با ساتور در وسط خیابان (+ تصاویر) محرم جدیدترین سلاح ارتش جمهوری اسلامی ایران آزادی زن پرتاب کننده کفش به سمت هیلاری کلینتون (+عکس) آخرین قیمت سکه‌، طلا و ارز در بازار (+جدول)