تصاویری از شباهت جالب ستاره ها به شخصیت های کارتونی عکس های جالب و دیدنی از اضافه بار در برخی کشورها اولین دستگاه خودپرداز حشیش در ایالت کلرادو!! عکسلورفتن اقدام زشت این دو زن توسط دوربین مخفی + عکسآموزش پخت انواع غذاهای ترکی + تصویرپیرترین وامبت و پستاندار دنیا +عکس انتخاب چهره های سینمایی محبوب از دید مرددم تهران (عکس)دختری که در عروسی همه را حیرت زده کرد؟!! + تصاویرذکر این صلوات بسیار مجرب را از دست ندهیدکاسه‌ای مرغ و خروسی که 100 میلیارد فروخته شد! +عکسمهاجرت دیدنی و گروهی 10 هزار سفره ماهیکشف یک سنگ معدنی بسیار زیبا در ولنزولا + (عکس) مبارزه با استرس و رفع آن به همراه دکتر اوزتصاویری از زیباترین باغ های دنیاشهر دوقلوهای برزیلی !+ تصاویرتزریق نخستین خون مصنوعی به انسان! + تصاویرروش های صحیح پخت انواع غذاعوامل موثر در ارگاسم زنان چیستفرهنگ ترافیک در آمریکا در 50 سال پیش! (تصویری)این حمام از طبیعت الهام گرفته است! + (عکس)جدیدترین طراحی مبلمان خانگی به شکل قارچ + تصاویر اس ام اس های خنده دار و جدیدطراحی پیچ هایی با طرح های منحصر به فرد + تصویرجالب ترین قوانین رانندگی در نقاط مختلف دنیاتصاویری از غرق شدن کشتی در کره جنوبی با ۴۷۷ مسافر پرده‌برداری از جدید‌ترین لباس فضا نوردان + تصاویرچکیده ای از زندگی نامه حضرت فاطمه (س)
تصاویری از امضا گرفتن دختران از محمد رضا گلزاربد قیافه ترین بازیگران موفق + تصاویرزندگی بسیار عجیب و باورنکردنی این مرد با سه پا + عکساین مرد بهترین شغل جهان را دارد! + تصاویرلذت دیدن این تصاویر جذاب را از دست ندهید عشق مادربزرگ به نوه اش !+ عکس ماجرای خواندنی دختر فراری که یک شب پیش یک طلبه ماند!کاریکاتورهای جالب انصراف از یارانه نتیجه 40 سال آب ندادن به باغچه توسط این مرد (+عکس)بچه دار شدن دختر 12 ساله و پسر 13 ساله !! + عکس زندگی عجیب یک دختر داخل جسد خرس! + عکسزنان محافظ و بادی گارد ریاست جمهوری فسلطین! + تصاویر روشی وحشتناک و عجیب برای تبلیغ عسل !(+عکس)دختری که در عروسی همه را حیرت زده کرد؟!! + تصاویرشما باورتان می شود این ها کیک باشند؟ + (تصاویر)لورفتن اقدام زشت این دو زن توسط دوربین مخفی + عکس پورشه فوق العاده ۹۱۱ رنگی رنگیِ خوشگل! +عکسموفقیت جراحی نوزاد عجیب 8 دست و پایی ! + عکسپورشه طلایی سوشا مکانی دروازه بان ملی پوش فولاد +عکسعکس های جالب و خلاقانه از یخبندان شهر ونیز !!کاریکاتورهای بامزه و خنده دار روز زنبزرگترین ماهی صید شده در جهان توسط این زن + تصاویر
دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۳    ساعت: ۱:۲۴
تبلیغات
www.tapcd2012.ir      www.tapcd2012.ir
جستجوی مطالب
 

فواید و مضرات کنسرو تن ماهی

فواید و مضرات کنسرو تن ماهی
ماهی ها کلا جزء غذاهای پُر خاصیت به حساب می آیند، به خصوص در سال های اخیر و با افزایش نتایج مثبت حاصل از تحقیقات در مورد خواص ماهی، جایگاه مناسبی هم در برنامه غذایی روزانه افراد باز کرده اند.

ماهی تن از آن دسته غذاهایی است که به دلیل سهولت تهیه، در فهرست غذایی اغلب خانواده ها وجود دارد. اما ماهی تن چه خواص ویژه ای دارد؟ …

انواع ماهی های تن (Tuna Fish) که گاهی به غلط تن ماهی نامیده می شوند، زیر مجموعه ای از خانواده بزرگ ماهی های اقیانوسی به نام Scombridae هستند و در زیر شاخه Thunnus دسته بندی می شوند.

بعضی از انواع ماهی های تن، خون گرم هستند. بر خلاف انواع دیگر ماهی ها که گوشت سفید رنگی دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت این نوع ماهی ، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن در عضله) است.

ماهی تن منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین های B1 ، B3 و B6 است.

مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد. اسیدهای چرب امگا ۳ به طور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی- عروقی ، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند.

خوردن ماهی های حاوی امگا ۳ برای کاهش بیماری های قلبی- عروقی بسیار مفید است، زیرا این ماده مغذی میزان چربی های بد خون (LDL- کلسترول و تری گلیسریدها) را کاهش می دهد؛ میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش میدهد؛ تجمع پلاکت را پایین می آورد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند؛ با کاهش سلول های اندوتلیال و تولید مشتقات پلاکت عامل رشد، از ضخیم شدن رگ ها جلوگیری می کند؛ فعالیت مشتقات شیمیایی سلول های دیواره رگ ها که باعث آرامش و باز شدن رگها می شود را افزایش می دهد؛ تولید پیام آورنده های شیمیایی به نام سیتوکسین ها را نیز کم می کند(موادی که در واکنش التهاب مربوط به سختی رگ ها نقش دارند).
گوشت ماهی

ماهی تن از جهت دیگری هم برای بیماران قلبی مفید است ، زیرا با دارا بودن ویتامین B6 ، سطح هموسیستئین خون را پایین می آورد و از آسیب دیواره رگ ها پیشگیری می کند.

انجمن قلب آمریکا برای بیماران مبتلا به تری گلیسرید بالا و فشار خون بالا ، مصرف دو بار در هفته، ماهی های حاوی امگا ۳ را توصیه می کند.

مصرف ماهی تن برای مبتلایان به دیابت نوع دوم هم سودمند است، البته بهتر است که این بیماران از انواع تازه یا کنسرو شده در آب (به جای روغن) استفاده کنند. همچنین خوردن ماهی غنی از امگا ۳ ، حداقل هفته ای دو بار ، از پیشرفت گرفتگی رگ ها در زنان دیابتی پس از یائسگی آنان جلوگیری می کند.

مصرف ماهی تن برای دانش آموزان به خصوص در ایام امتحانات هم بسیار توصیه می شود، زیرا عملکرد مغز را افزایش می دهد.

مضرات :

ماهی تن از جمله ماهی هایی است که از میزان قابل توجهی جیوه برخوردار است. مصرف زیاد جیوه احتمال بروز برخی بیماری ها از جمله بیماری های عصبی را افزایش می دهد.

جیوه از عناصر سنگین به شمار می رود و استفاده زیاد از آن، برای بدن حکم مواد سمی را دارد. این عنصر با آنزیم های درونی بدن ترکیب و مانع از عمل آنها می شود. تجمع جیوه در بدن منجر به بروز اختلالات شنوایی ، لرزش عضلات ، بروز بی حسی عمومی و به هم خوردن متابولیسم درونی می شود و از همه مهم تر این که جیوه عملکرد سیستم عصبی را مختل می کند و به رشد بافت مغزی آسیب جدی می رساند.

به همین دلیل مصرف زیاد تن ماهی برای مبتلایان به بیماری های مغزی و عصبی و همچنین کودکان و مادران باردار توصیه نمی شود، زیرا سیستم مرکزی و عصبی جنین را که به سرعت در حال رشد است، تحت تاثیر قرار می دهد.

علی رغم تاثیر مصرف متعادل ماهی تن در پیشگیری از سرطان، مصرف زیاد و بیش از اندازه ی آن ، به دلیل داشتن جیوه، احتمال بروز سرطان را افزایش می دهد.

روش استفاده:

برای بهره بردن از فواید ماهی و جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد آن، توصیه می کنیم بیشتر از دو تا سه بار در هفته از انواع ماهی استفاده نکنید و همچنین برنامه غذایی تان فقط شامل یک نوع ماهی نباشد، بلکه در مصرف ماهی ها هم، تعادل و تنوع را در نظر بگیرید.
کنسرو ماهی تن

ماهی های رودخانه ای و دریایی بسیار مفیدتر از ماهی های کنسرو شده هستند، اما در مقایسه با غذاهای آماده و فست فودها، مصرف کنسرو تن ماهی سالم و استاندارد الویت دارد.

از سوی دیگر تاریخ مصرف کنسرو تن ماهی نکته مهمی است که نباید آن را نادیده گرفت.

کنسرو تن ماهی در صورت نگهداری در شرایط نامناسب یا انقضای تاریخ مصرف آن، به سرعت فاسد می شود و مسمومیت بسیار جدی به نام مسمومیت بوتولیسم را ایجاد می کند که می تواند حتی سبب مرگ هم گردد.

طبق توصیه کارشناسان حتما کنسرو تن ماهی را قبل از مصرف باید ۲۰ دقیقه در آب جوشاند و سپس مصرف کرد تا احتمال مسمومیت با آن به حداقل برسد.

همچنین اگر کنسرو تن ماهی، متورم یا ضربه خورده باشد، باید از مصرف آن خودداری کرد.
 
تعداد بازدید ۶۸۶۵ بار

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به ایمیل دوستان :
 

 

مجله خبری
اولین دستگاه خودپرداز حشیش در ایالت کلرادو!! عکستصاویری از غرق شدن کشتی در کره جنوبی با ۴۷۷ مسافر فزایش یا کاهش قیمت مسکن بعد از فاز دوم یارانه هاموفقیت جراحی نوزاد عجیب 8 دست و پایی ! + عکس هشدار جدی درباره داروهای تبلیغی شبکه‌های ماهواره‌ایبا انصراف از دریافت یارانه از بیمه رایگان بهره مند شوید 3 همسایه ایران در رتبه بالاترین هزینه های نظامی در جهان بز گلپایگانی که 6 قلو زایمان کرد !+ عکس زنی که با کفش پاشنه بلند مردی را به قتل رساند !+ عکس گروگان گیری عجیب با ساتور در وسط خیابان (+ تصاویر) محرم جدیدترین سلاح ارتش جمهوری اسلامی ایران آزادی زن پرتاب کننده کفش به سمت هیلاری کلینتون (+عکس) آخرین قیمت سکه‌، طلا و ارز در بازار (+جدول) اقدام وحشیانه سعودی ها با این زن مسیحی (+عکس) اتهام به قتل کودک ۹ ماهه پاکستانی ! (+عکس) حراج نخستین ناو هواپیمابر هند (+عکس) افرادی که موفق به ثبت نام یارانه نشدن چیکار کنند ؟ دختر 15ساله عربستانی قهرمان جهاد نکاح شد!+ عکس در نظرسنجی های خلیج فارس یا خلیج ع رب ی شرکت نکنید پرسود ترین بازار در سال 2014 چیست ؟