وی در همین رابطه افزود: «در مورد همین دوچرخهسواری خانمها؛ من سؤال کردم كه بالاخره در گذشته دور، زنان الاغ سوار نمیشدند؟ چرا الاغسواری زنان حرام اعلام نشد؟ الان فرق پالان الاغ با زین دوچرخه در چیست؟»
مشاور اطلاعرسانی و رسانهای رئیسجمهوری در ادامه این گفتو گو با بیان اینکه «با تلویزیون دولتی مخالفم» به مشکلات ساختاری صدا و سیما اشاره کرد و افزود: «در زمان جنگ و بمبارانهای تهران، در اسفند سال 66 قرار شده بود 70 درصد کارکنان صداوسیما از تهران برای شب عید به زیبا کنار بروند و ما با 30 درصد كاركنان، صداوسیما را اداره كنیم. وقتی با 30 درصد نیرو هم میتوان صدا وسیما را اداره كرد، چرا باید این سازمان را تا این حد بزرگ کنیم؟».
وی در ادامه افزود: «هماكنون بهترین سریالهایی که تلویزیون میسازد، مثلاً همین تیتراژ کارهای آقای میرباقری را نگاه کنید و ببنید چند نفر از دستاندركاران آن کارمند صداوسیما هستند؟ هیچی! این یعنی فاخرترین کارهایی که آقای ضرغامی یا هر مدیر دیگری به آن افتخار میکند، توسط همین بخش خصوصی ساخته میشود. این همه کارمند و این همه ساختمان چه کاری برای صداوسیما میکنند كه باز هم آنها را گسترش میدهیم؟ واقعاً اینها چه کاری میکنند؟»
کلهر در بخش دیگری از گفتو گوی خود در ارزیابی میزان موفقیت سفر احمدینژاد به سازمان ملل نیز سخن گفت؛ وی دراین باره، اظهار داشت: «به نظر من در مجموع در سفر آقای احمدینژاد 85 درصد موفقیت داشتیم، در حدود 10 درصد ممتنع و 5 درصدی هم اشتباه داشتیم که مصاحبه آقای احمدینژاد با كریستین امانپور جزء همان 5 درصد اشتباه محاسبه میشود».
وی در پاسخ به این سؤال که دیدگاههایی كه مطرح میكنید، چقدربه دیدگاههای آقای احمدینژاد نزدیک است؟، گفت: «پارسال خود ایشان بعد از نماز به من گفتند نظرشان به من خیلی نزدیک است».