حالا نوبت به شکلات می رسد یک شکلات تخته ای را گرم کنید تا به حالت مایع در بیاید می توانید این کار را روی شعله گاز و یا مایکروفر انجام دهید. وقتی شکلات آب شد قسمتی از موز را به آن آغشته کنید بهتر است حداقل نصف قطعه های موز به شکلات آغشته شوند. می توانید برای تزیین روی شکلات از تکه های بادام و یا فندق استفاده کنید. سپس موز هایتان را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سفت و خشک شود.
پس از اینکه شکلات سفت شد موز ها را از یخچال بیرون بیاورید و داخل آنها را از کره بادام زمینی پر کنید تا به قسمت روی آن برسید.
این روش را می توانید برای میوه های دیگر هم استفاده کنید، مثل توت فرنگی، پرتقال، نارنگی، گیلاس، آناناس و…
این روش را می توانید به صورت های مختلف به کار ببرید مثلا می توانید داخل موز را خالی نکنید و از چوب های بستنی مانند عکس استفاده کنید.