صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      درباره ما        |      فروشگاه سایت     |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  
موضوعات

توصیه های اخلاقی
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
پنج شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۱    ساعت: ۲۱:۱۷
فیلمبرداری از حمام زنانه توسط پسر 20 ساله + عکس عکس هایی از افرادی با زیباترین چشم هاتصاویر جدید برخورد با بدحجابی در تهرانجنجال بخاطر یک کلیپ هولناک از یک مادر ! + عکس عکس های بامزه و طنز (478)ابتکار یک هتل دار ایرانی خوش سلیقه ! (عکس)غرق‌ شدن‌ پسری‌ برای‌ نجات‌ یک دختر !+ عکساگه گفتین چند نفر هستن !؟ (عکس)هنوزم زیباترینی ! (عکس)دستخط زیبای حضرت علی (ع)عکسی جالب از شکلک درآوردن زنان قاجاری ! جالب ترین اخطار آپارتمان نشینی !! (عکس)فرهاد مجیدی به همراه دخترش !! + عکس ترن هایی که قلب شما را از جا میکند ! ( تصویری)زنگ شادی و تفریح 3 ( طنز)بیماری عجیب و وحشتناک یک پسربچه اوگاندایی !+ عکسغافلگیری محسن یگانه در روز تولدش !!+ تصاویرعکس هایی از تزیین داخل یخچال تازه عروس ها عجیب‌ ترین مهریه‌ های ایران خوش شانس ترین خانم آمریکایی ! + عکسگردشگر ژاپنی از سفر به ایران می گوید !! + عکسعکس های از ریزترین و زیباترین های جهان اس ام اس بی معرفتی ! ( جالب و خواندنی )
گالری عکس
عکس هایی که میلیون ها بار دیده شد ! عکس هایی که میلیون ها بار دیده شد !
این عکس ها میلیون ها بار در در اینترنت در سر تا سر جهان دیده شد. ...
[ ادامه مطلب ... ]
دوستی باور نکردنی پسربچه ای با ...! + تصاویر دوستی باور نکردنی پسربچه ای با ...! + تصاویر
  از جایی که غذای این مار حتی شامل انسان هم می شود دوستی با او کمی عجیب و جالب هست ....
[ ادامه مطلب ... ]
عکس های دیدنی از جشن تولد پیرزن 130 ساله عکس های دیدنی از جشن تولد پیرزن 130 ساله
a به بابا شاه قهوه تلخ گفته زکی ...!! ...
[ ادامه مطلب ... ]
عاشقی که دل همه را به درد آورد !! + تصاویر عاشقی که دل همه را به درد آورد !! + تصاویر
به گزارش تک ناز عکس این دو پرنده در کشور اکراین گرفته شده است و میلیون ها نفر در کشور آ...
[ ادامه مطلب ... ]
جستجوی مطالب
 

رازهـــای زندگــی 1

تا چند دهه پیش مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصا" خورشت و آش از قابلمه های مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت..

 هیچکی نمیدونست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیره؟؟؟ فقط میدونستند برای پخت غذا خیلی خوبه.

داستان از این قراره که بدن (مخصوصا" مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسید لاکتیک و کورتیزول به 6 میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن.

کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و هی دهن دره کنید.

در ضمن هیچ کارتل داروئی نمیتونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه....و اونی که مثلا" به اسم قرص آهن به خورد شما میدهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره.

(تعریف یون و مولکول را میگذاریم برای کلاس های طب سنتی) ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی از یون آزاد شده این ظرف استفاده میکند و در بدن شما فوق العاده احساس نشاط و انرژی ایجاد میشود و دیگه از اون دهن درگی و خمیازه و کسالت خبری نیست.و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی مخصوصا" برای خانمها نزدیک به دوران عادت ماهیانه دارد.

ولی یک دفعه توی دهه 50 از این نون خشکی ها اومدند و داد میزند" قابلمه مسی..کفگیر آهنی خریداریم" و با یک قیمت مناسب این قابلمه ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی (از مامان جون و آقا جون بپرسید حرف من رو تائید میکنند)

هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ ولی بعدا" فهمیدیم اینها همه یک برنامه از طرف اونوره واسه سلامتی ما مسلمونا و ایرانیا.

بعدش هم که الان ظرف های استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه و به کف ظرف نمیچسبه.ولی مردم ما خبر ندارند که همین یون های مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... میتونند در جا یک کودک 6 ماهه را ظرف یک سال به بیماری های کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی 5 سال به بیماری های کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

من به همه رفقای گروه ایران روشن پیشنهاد میکنم حتما" برای پخت غذا (مخصوصا" غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند.حداقل برای یکبار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید.

حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصا" فسنجون )  یک تیکه اهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره...این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن میشود. اگر دقت کنید مردم مازندران و گیلان تقریبا" در حد صفر دچار بیماری های خونی و سرطان خون میشوند.

دستور اول: از قابلمه مسی و کفگیر آهنی برای پخت غذا استفاده کنید.

در آینده میوه ها و غذاهائی که دارای آهن و مس هستند براتون معرفی میکنم که در سیستم غذائی خودتون ازشون استفاده کنید.

و اما جونم براتون بگه: مادر تمام بیماری ها یبوست هستش که توی طب سنتی به آن ام الامراض میگویند.

این مشکل توی ایران به خاطر سیستم غلط تغذیه و خورد و خوراک ما ایرانی ها خیلی فراگیر میباشد و خانمها تقریبا" 3 برابر آقایون گرفتار این مشکل هستند که بعدا" دلیلش را توضیح میدهم.

ولی یادتون باشه وقتی غذا به خاطر یبوست توی روده میماند تمام سموم آن توسط رگهای حاصل از دیواره های خونی روده جذب بدن میشود و هزار و یک مکافات پشت بندش میاد سراغ آدم.

شما زمانی میتونید مدعی سلامتی گوارشی و درون خود باشید که وقتی (گلاب به روتون) تشریف میبرید دستشوئی بعد از اتمام عنایات خود اگر کسی پشت سر شما اومد توی توالت نفهمه کسی اینجا بوده.

این یعنی اینکه در وضعیت سلامت گوارشی شما هیچکس نباید بویی از توالت منزل شما حس کنه....

در حال حاضر اگر کسی گرفتار این مشکل هستش شب پس از صرف غذا  دو قاشق روغن زیتون خالص یا روغن کنجد (نه از این تجارتی ها که توش هزارتا زهرمار میریزند) صرف کنید و مصرف غذاهای خشک مثل کتلت و گوشت گاو و ... را متوقف کنید...آجیل نخورید.

اگر موقع قضای حاجت این مشکل شما را اذیت میکند بهترین کار این است که دمای آب شیلنگ را به نزدیک 37 درجه سانتیگراد برسونید و بصورت زاویه 90 درجه زیر مقعد قرار داده و با فشار نسبی آب را به درون مقعد روان کنید.

این عامل باعث میشود بصورت مقطعی مشکل قضای حاجت حل شود.

و اما این هم سه تا نسخه توپ برای درمان مشکل یبوست از هر کدوم استفاده کنید جوابش عالیه...

نسخه 1:

سبوس گندم 60 گرم  - مغز بادام 40 گرم - شکر سرخ 250 گرم

همه را نرم کوبیده و مقداری از آن را بعد از غذا بصورت حریره پخته میل کنید

نسخه 2:

گل بنفشه 20 گرم - تخم شنبلیله 30 گرم - سنا 25 گرم  و گل پنیرک 20 گرم

یک قاشق غذاخوری با دو لیوان آب کمی جوشانده و قبل از غذا دو استکان میل کنید

نسخه 3:

گل بنفشه 20 گرم - نبات 40 گرم - گل سرخ 30 گرم - تخم شنبلیله 10 گرم

همه را نرم کوبیده یک قاشق غذاخوری بعد از هر غذا میل کنید

 

این سه نسخه کاملا" مشکل یبوست شما را حل میکند...جلسات بعد انشاء ا.. راجع به نوع و سیستم تغذیه زیاد با هم صحبت میکنیم.

راستی اگر میبینید خودمونی با هم راجع به رازهای زندگی حرف میزنم به خاطر اینه که حوصله شما موقع خوندن مطالب سر نره...وگرنه قصد اساعه ادب ندارم.

  ما هرچی داریم از ائمه اطهار داریم و توی این زمان به جائی رسیدیم که دقیقا" خلاء این بزرگواران را حس میکنیم و میبینیم که چطور توسل به این بزرگان و استفاده از تجارب طبی ایشان ما را از این هلاکت نجات میدهد.

متاسفانه خیلی ها به من تهمت تعصب بیجا میزنند و حرف ها و مقالات مرا مورد استهزاء قرار میدهند. ولی هنوز یک نفر مرد پیدا نشده که واسه مخالفت خودش دلیل بیاره و حداقل یک دلیل بیاره که چرا مثلا" فلان مورد را نباید انجام داد.

پایگاه فرهنگی هنری تکناز

 

تعداد بازدید ۸۰۲ بار

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

جهت عضویت در سایت کلیک کنید

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به دوستان :

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.