طراحی سایت
لاچین سیر
register
اس ام اس های طنز و جدید تصاویر دیدنی و جالب آرایش و زیبایی زنان پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
مشاوره

مشاوره

روغن مورچه
زبان نصرت
بنر آشپزی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

تعداد بازدید : 394
مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی
مواد لازم برای تهیه خورش ماست:

مرغ – ۷۵۰ گرم

پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری

آب – ۵۰۰ میلی لیتر

زعفران – ۶ قاشق چایخوری

خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری

ماست چکیده – ۵۰۰ گرم

نمک – ۱ قاشق چایخوری

خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری

زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش ماست:

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )

 

آموزش آشپزی
کسب درآمد
بنر زبان نصرت
گردشگری
عضویت در گروه
250 کارتون برتر
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه
طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی