سایت تور مسافرتی
register
لاغري
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
مشاوره تلفنی
بنر آشپزي
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ

روش تهیه فیله ماهی سوخاری

تعداد بازدید : 1964

مواد لازم:
ماهی فیله شده=400 گرم
آرد گندم=1 پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
آرد سوخاری=2 پیمانه
سویا سس=4 قاشق غذخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
سرکه=3 قاشق غذاخوری
زردچوبه=نصف قاشق مرباخوری
روغن=به مقدار لازم

طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.

ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.

  تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.

ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.

ناگفته های روابط زناشویی
مشاوره تلفنی
بنر آشپزی
تور مسافرتی
آموزش های موفقیت
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ
ناگفته های روابط زناشویی
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتني
آموزش آرايشگري

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان