لاغری و کاهش وزن - بنر
طراحی سایت
لاچین سیر
register
اس ام اس های طنز و جدید تصاویر دیدنی و جالب آرایش و زیبایی زنان پیش بینی وضعیت آب و هوا طالع بینی
دماغ
مشاوره

مشاوره

بنر ماساژ
زبان نصرت
بنر آشپزی

روش تهیه فیله ماهی سوخاری

تعداد بازدید : 280
مواد لازم:
ماهی فیله شده=400 گرم
آرد گندم=1 پیمانه
تخم مرغ=2 عدد
آرد سوخاری=2 پیمانه
سویا سس=4 قاشق غذخوری
آبلیمو=4 قاشق غذاخوری
سرکه=3 قاشق غذاخوری
زردچوبه=نصف قاشق مرباخوری
روغن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.
  تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.
عضویت در سایت
کسب درآمد
بنر زبان نصرت
گردشگری
بنر آشپزی
عضویت در گروه
250 کارتون برتر
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتنی
تقویت حافظه
طنز ریوندی
ویژه بانوان
ازدواج و مسایل زناشویی