چطور اتفاق میافتد؟ تاریخ تولید و انقضایی که روی محصولاتی مثل ماست یا پنیر درج میشود، به خاطر اطلاعات عمومی نیست. تولیدکنندهها از آن برای اطلاع مشتری استفاده میکنند پس قبل از اینکه به حساب و کتاب برسید با وسواس بیشتری این تاریخها را بررسی کنید. فروشندهها معمولا محصولات قدیمی را در قفسههای جلویی میگذارند.
مسئله مهم دیگر موقع محاسبه قیمت اجناس است. فروشندههای سنتی کاربلد اجناس شما را با سرعتی باورنکردنی داخل کیسههای نایلونی میریزند و آنها را در ذهن خود جمع میبندند. جدیدترها محاسبه را با ماشین حساب انجام خواهند داد و در نهایت شما را از قیمت تمام شده آگاه میکنند.
حالا باید چه کنیم؟ هر چقدر فروشگاه شلوغتر باشد یا تعداد کالاهایی که انتخاب کردهاید بالاتر رود، به همان اندازه احتمال اشتباه هم بیشتر خواهد شد. به شیوهای کاملا محترمانه از فروشنده بخواهید شما را در مورد جزئیات آگاه کند. به یاد داشته باشید که همیشه قرار نیست اشتباه به ضرر شما رخ دهد.