سایت تور مسافرتی
register
لاغري
بنر ازدواج
بنر ماساژ
بنر همسرداری
مشاوره تلفنی
بنر آشپزي
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ

روش تهیه بریانی اصفهان

تعداد بازدید : 8383
روش تهیه بریانی اصفهان
 
از جمله غذاهای معروف نصف جهان بریانی است. با این مطلب همراه باشید تا با درست کردن بریانی, خاطره خوش سفر به این دیار را تازه کنید…
 
مواد لازم :  
گوشت گوسفند  500 گرم
جگر سفید  200 گرم
ادویه  2 قاشق مرباخوری
جگر سفید  1 عدد
پیاز  4 عدد
زردچوبه  قدری
فلفل  قدری
نمك  قدری
 
طرز تهیه :
گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگك باشد .
گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ و سرخ می كنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می كنیم و نمك و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می كنیم و با هم مخلوط می كنیم , سپس در یك تابه كوچك و یا كفگیر مخصوص بریانی اصفهانی , كمی روغن ریخته بطوریكه كف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به اندازه همبرگر یا به شكل بیضی كف ظرف پهن می كنیم و روی حرارت می گیریم كمی كه داغ شد روی یك تكه نان سنگك یك قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم كه فقط نان كمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشك و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده كنار بریانی میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست .

 

پایگاه فرهنگی هنری تکناز

روش تهیه بریانی اصفهان

ناگفته های روابط زناشویی
مشاوره تلفنی
بنر آشپزی
تور مسافرتی
آموزش های موفقیت
لاغری,کاهش وزن,چربی سوز,اسلیمینگ
ناگفته های روابط زناشویی
پربیننده های تکناز
پربیننده ترین ماه
ترسناک
بافتني
آموزش آرايشگري

جدید ترین مطالب

طنز ریوندی
ویژه بانوان