تبلیغات

تبلیغات

حاج قاسم سلیمانی

طرز تهیه مرغ مکزیکی

طرز تهیه  مرغ مکزیکی
غذاهای مکزیکی بسیار تند می باشد که ممکن است با ذائقه همه افراد جور نباشد، در این دستور می توانید مقدار فلفل را بسته با ذائقه خود تغییر دهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مرغ مکزیکی آشنا می شوید. 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

  1. سینه مرغ: 500 گرم، بدون پوست
  2. آرد سفید: 1 و 2/1 قاشق غذاخوری
  3. روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی: 450 گرم، پوست گرفته و خرد شده
  5. فلفل دلمه زرد: 1 عدد، بدون تخم و خرد شده
  6. آب: 2 پیمانه
  7. پیاز خرد شده: 1 پیمانه
  8. کنسرو گوجه فرنگی: 1 عدد ( 500 گرم )
  9. پودر فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  10. سیر: 1 قاشق غذاخوری، خرد شده
  11. پونه خشک: 1 قاشق چایخوری
  12. ذرت: 1 پیمانه
  13. گشنیز خرد شده: 2/1 پیمانه
  14. کنسرو لوبیا قرمز: 1 عدد ( 400 گرم )

 

طرز تهیه

مرحله 1 – سینه های مرغ را به تکه های 2 سانتی برش زده و با آرد آغشته کنید. سپس 1 و 2/1 قاشق از روغن را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت گذاشته، سینه های مرغ را در آن سرخ کنید.

مرحله 2 – مابقی روغن را اضافه کنید. سیب زمینی، فلفل دلمه و پیاز را افزوده، درب قابلمه را گذاشته و 7 دقیقه زمان پخت دهید. طی این مدت هر بار مخلوط را هم زده تا قهوه ای روشن شوند.

مرحله 3 – آب، گوجه فرنگی خرد شده، سیر، فلفل قرمز و پونه را اضافه کرده، درب قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم 10 دقیقه آرام بجوشد.

مرحله 4 – ذرت و لوبیا را افزوده و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برداشته، گشنیز را اضافه کنید و در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.

تبلیغات