مهدی موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به راهاندازی پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم در از سال 85 اظهار داشت: پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم با حمایت و پشتیبانی شركت تعاونی ناشران و كتاب فروشان فعالیت خود را آغاز كرد.
وی با اشاره به مزایای اینترنت اظهار داشت: با فراهمسازی پیوسته اطلاعات از طریق شبكههای رایانهای تجارت الكترونیك فرصتهای جدیدی برای برقراری فعالیتهای اقتصادی آنلاین ایجاد كرده است.
مدیر پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم ادامه داد: تجارت الكترونیك كانالهای معمول فروش را تغییر میدهد و امكان فروش مستقیم و بدون واسطه محصولات و خدمات جدید را به بازار فراهم میكند.
موسوی با بیان اینكه در سالهای اخیر آمار تعداد كتابهای مذهبی افزایش یافته است، گفت: این پایگاه با دربرگیری گنجینه ارزشمندی از كتابهای دینی و مذهبی به مخاطبان كمك میكند تا در كمترین زمان و هزینه به كتابها دسترسی یابند.
وی خاطرنشان كرد: اطلاعات این پایگاه به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی ارائه شده است تا محققان و دانشمندان علوم دینی در مناطق مختلف امكان دسترسی به آثار را داشته باشند.
مدیر پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم با اشاره به فعالیت 700 ناشر در سطح استان قم گفت: از این تعداد 400 ناشر فعال هستند كه 350 ناشر زیرپوشش پایگاه اطلاعرسانی قم قرار گرفتهاند.
موسوی تصریح كرد: كتابهای ناشران پس از مطالعه كارشناسان فرهنگی در زیرمجموعه یكی از 70 موضوع طبقهبندی شده قرار میگیرد.
وی با بیان اینكه پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم ارتباطی سریع و آسان بین ناشر و متقاضیان ایجاد میكند، اظهار داشت: شماره تماس و آدرس الكترونیكی ناشر نیز در پایگاه اطلاعرسانی برای ارتباط سریع مخاطبان ارائه شده است.
مدیر پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم خاطرنشان كرد: اطلاعات 20 هزار كتاب در پایگاه اطلاعرسانی كتاب قم گردآوری شده و از این تعداد 10 هزار كتاب خلاصهنویسی شده است.
موسوی با اشاره به راه اندازی موتور جستجوگر كتب دینی گفت: كاربر با درج نام كتاب میتواند اطلاعات تكمیلی این كتابها را دریافت كند.
وی اخبار فرهنگی، مقالات فرهنگی و برنامههای تخصصی فرهنگی از دیگر بخشهای پایگاه اطلاع رسانی كتاب قم ذكر كرد.