متخصصین تغذیه معتقدند : مصرف این خوراکی موجب كاهش تب میشود
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف تمبر هندی موجب كاهش تب، هضم غذا، كاهش فشارخون و كاهش كلسترول بد خون میشود.
مرتضی صفوی افزود: تمبر هندی فاقد چربی، كلسترول، سدیم و سرشار از پتاسیم است و مصرف آن موجب كاهش فشار خون و چربی خون میشود و جوشهای جلدی و التهاب را كاهش میدهد.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف تمبرهندی میتواند، در پیشگیری از سرطان و بیماریهای مرتبط با آن در بدن مؤثر باشد. مصرف تمبر هندی موجب پائین آمدن تب میشود، به هضم غذا كمك میكند و خنك كننده بدن است.
صفوی گفت: مصرف آن تشنگی را رفع میكند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین میبرد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
وی اضافه كرد: زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی البته موجب بروز زخم روده، سرفه و سنگینی معده میشود.