صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      تبادل لینک      |      فروشگاه سایت     |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  
موضوعات

توصیه های اخلاقی
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
عکس های خنده دار از برخی از سوژه های ایرانی !رکورد دبدنی یک چینی بابینی اش !+ عکسعجیب ‌و غریب ترین مهریه‌ ها در ایران !پدربی رحمی که خود و فرزندانش را منفجر کردکفش دختر و پسرها در مکانهای مختلف + عکستا حالا به پرچم نروژ دقت کردیـن؟ عکس مسابقه طناب کشی همسر اوباما در کاخ سفید + عکسگلشیفته در نقش یک رقاصه + عکسشیر زن به این می گن !! (عکس)رقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویربلندترین هتل دنیا در دبی افتتاح می شود + تصاویرمحمدرضا گلزار و امین حیایی در فیلم ساخت ایران + عکسپل دیدنی معروف به حضرت موسی هلند + تصاویرحلقه های ازدواج شاهزاده های سلطنتی ! + عکسماشین هایی ایرانی از ماشین بازهای ایرانی !مدل موی کوتاه دخترانه 2012کشف جسد 3 روستایی بجنورد در دره برفی + تصاویر5 کشته در تصادف پیکان و کامیون + عکسبزرگ‌ ترین قرآن با طلا در تهران (عکس)قصری رویایی در کامرانیه تهران +تصاویرآشنایی با سریعترین بوگاتی دنیا !! + تصاویرعشق و عاشقی های زودهنگام !آموزش مقدماتی شمع سازیآیا فضیلت سوره نحل را می دانید ؟
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۰    ساعت: ۳:۳۲
عجیب ترین و جالبترین عاشق و معشوق جهان+ عکسبا دیدن این عکس ها میگن Oh My God !دختر از کرمان که بعلت بیماری در یخچال زندگی میکند + عکسهمه چیز در مورد علی دایی + تمامی تصاویر کمیابعکسهای خنده دار( بهمن 90 )چند عکس دیدنی از سوژه های ایرانی !جوان ها از این مرد مسن درس بگیرید !! + تصاویرالهام حمیدی و برادرش (عکس)نامه عاشقانه یک قصاب !! + عکستصاویر طنز و خنده دار ( مجله طنز هفته )یادش بخیر چه زود گذشت ! + تصاویرعکس های رستورانی فوق العاده دیدنی زیر آبشار!بازیگر خوب لعیا زنگنه با گریمی متفاوت !! +عکس جدید ترین عکس های آتلیه ای بازیگران در بهمن 90 محمدرضا گلزار بدون گریم در کنسرت (عکس)نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری (طنز آمیز)الناز شاکردوست در ماشین آمبولانس !کوچه ای که فقط یک نفر به زور از آن رد می شود !+ عکساولین انسان بدون قلب جهان + عکسرقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویرگلشیفته در نقش یک رقاصه + عکستست جالب و خواندنی احساسی هستید یا منطقی؟اسم چس فیل از کجا آمده ؟!
گالری عکس
کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس
30 ام ژانویه هر سال یادآور ترور شخصیتی است که با تاریخ سازی خود یک ملت را از استعمار نج...
[ ادامه مطلب ... ]
عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی
اولین گردهمایی صمیمانه هنرمندان صحنه و مراسم تقدیر از هنرمندان پیشکسوت توسط انجمن صنفی ...
[ ادامه مطلب ... ]
مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه
مدل لباس قلاب بافی زنانه لباس بافتنی زنانه لباسهای بافتنی دخترانه ...
[ ادامه مطلب ... ]
جستجوی مطالب
 

سمبوسه هندی

http://www.taknaz.ir/ax1/ax2/300.jpg
مواد لازم برای خمیر سمبوسه:

آرد=3 لیوان

تخم مرغ=1 عدد

روغن=2 قاشق غذاخوری

ادویه كاری=1 قاشق غذاخوری

آب=4/1 لیوان

سیب زمنی آبپز=1 عدد
خمیرمایه=1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای داخل سمبوسه:

سیب زمینی نیمه آبپز شده=2 عدد

فلفل دلمه=1 عدد

فلفل سبز تند=1 عدد

پیاز=1 عدد

سیر=1 حبه

نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز=كمی

طرز تهیه خمیر:

1. تخم مرغ را در ظرفی ریخته بزنید.

2. روغن و ادویه كاری را به تخم مرغ اضافه كرده هم بزنید سپس سیب زمینی آبپز را به مواد اضافه كنید هم بزنید.

3. آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

4. خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ور بیاید.

5. برای مواد داخل سمبوسه،پیاز و سیر را نرم رنده كرده و در روغن كمی تفت دهید سپس فلفل دلمه را به صورت خلال باریك خرد كرده در روغن كمی تفت دهید.

6. سیب زمینی نیمه آبپز شده را به صورت مكعب شكل خرد كرده همراه با بقیه مواد كمی تفت دهید سپس به آن ادویه اضافه كرده مواد را هم بزنید.
7. از خمیر 16 گلوله كوچك برداشته سپس هر كدام را جداگانه با وردنه باز كرده و از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
 
8. خمیر را طبق شكل درآورده و با مواد سمبوسه پر كنید.
 
 
 
 
9. سمبوسه‌ها را طبق شكل بسته و در روغن فراوان سرخ كنید.


تعداد بازدید ۸۹۹ بار

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به دوستان :

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.