صفحه اصلی      |  عضویت در سایت  |   مطالب ارسالی شما |      تبادل لینک      |      فروشگاه سایت     |     گالری عکس   |       تعرفه تبلیغات  
موضوعات

توصیه های اخلاقی
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
----------------------------------
عکس های خنده دار از برخی از سوژه های ایرانی !رکورد دبدنی یک چینی بابینی اش !+ عکسعجیب ‌و غریب ترین مهریه‌ ها در ایران !پدربی رحمی که خود و فرزندانش را منفجر کردکفش دختر و پسرها در مکانهای مختلف + عکستا حالا به پرچم نروژ دقت کردیـن؟ عکس مسابقه طناب کشی همسر اوباما در کاخ سفید + عکسگلشیفته در نقش یک رقاصه + عکسشیر زن به این می گن !! (عکس)رقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویربلندترین هتل دنیا در دبی افتتاح می شود + تصاویرمحمدرضا گلزار و امین حیایی در فیلم ساخت ایران + عکسپل دیدنی معروف به حضرت موسی هلند + تصاویرحلقه های ازدواج شاهزاده های سلطنتی ! + عکسماشین هایی ایرانی از ماشین بازهای ایرانی !مدل موی کوتاه دخترانه 2012کشف جسد 3 روستایی بجنورد در دره برفی + تصاویر5 کشته در تصادف پیکان و کامیون + عکسبزرگ‌ ترین قرآن با طلا در تهران (عکس)قصری رویایی در کامرانیه تهران +تصاویرآشنایی با سریعترین بوگاتی دنیا !! + تصاویرعشق و عاشقی های زودهنگام !آموزش مقدماتی شمع سازیآیا فضیلت سوره نحل را می دانید ؟
شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰    ساعت: ۲۰:۱۴
عجیب ترین و جالبترین عاشق و معشوق جهان+ عکسبا دیدن این عکس ها میگن Oh My God !دختر از کرمان که بعلت بیماری در یخچال زندگی میکند + عکسهمه چیز در مورد علی دایی + تمامی تصاویر کمیابعکسهای خنده دار( بهمن 90 )چند عکس دیدنی از سوژه های ایرانی !جوان ها از این مرد مسن درس بگیرید !! + تصاویرالهام حمیدی و برادرش (عکس)نامه عاشقانه یک قصاب !! + عکستصاویر طنز و خنده دار ( مجله طنز هفته )یادش بخیر چه زود گذشت ! + تصاویرعکس های رستورانی فوق العاده دیدنی زیر آبشار!بازیگر خوب لعیا زنگنه با گریمی متفاوت !! +عکس جدید ترین عکس های آتلیه ای بازیگران در بهمن 90 نصیحت هایی برای رفتن به خواستگاری (طنز آمیز)محمدرضا گلزار بدون گریم در کنسرت (عکس)الناز شاکردوست در ماشین آمبولانس !کوچه ای که فقط یک نفر به زور از آن رد می شود !+ عکساولین انسان بدون قلب جهان + عکستست جالب و خواندنی احساسی هستید یا منطقی؟اسم چس فیل از کجا آمده ؟!طنز پـَ نـه پـَ - سری جدید (بهمن)رقص دختر و پسر در نمازخانه دانشگاه + تصاویر
گالری عکس
کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس کودکان هندی به یاد گاندی لباس پوشیدن !! + عکس
30 ام ژانویه هر سال یادآور ترور شخصیتی است که با تاریخ سازی خود یک ملت را از استعمار نج...
[ ادامه مطلب ... ]
عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی عکس هایی از هنرمندان و ستارگان موسیقی ایرانی
اولین گردهمایی صمیمانه هنرمندان صحنه و مراسم تقدیر از هنرمندان پیشکسوت توسط انجمن صنفی ...
[ ادامه مطلب ... ]
مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه مدل لباس های بافتنی دخترانه و زنانه
مدل لباس قلاب بافی زنانه لباس بافتنی زنانه لباسهای بافتنی دخترانه ...
[ ادامه مطلب ... ]
جستجوی مطالب
 

چگونه توانستم در 7 ماه ، 30 کیلوگرم کم کنم؟

http://www.taknaz.ir/ax1/ax2/465.jpg

حالا پس از دسترسی به هدفم تصمیم گرفتم آن نکات ریز و ساده اما مهم را برای یک مجله بفرستم تا خانم هایی که مانند من می خواهند وزن خود را کاهش دهند بتوانند از آن استفاده کنند.

در ابتدا باید به همه شما خانم هایی که می خواهید به وزن ایده آل خود برسید توصیه ای بکنم ؛ طبق برنامه تان عمل کنید و هیچ گاه دلسرد نشوید! شما می توانید این کار را به بهترین نحو انجام دهید . ابتدا برای خودتان یک هدف تعیین کنید ؛ یک وزن ایده آل   (البته دقت داشته باشید هدف شما باید قابل دسترس و ممکن باشد) ؛ در قدم بعدی من به شما راهنمایی های لازم را خواهم داد :

چند ماه قبل اوضاع وحشتناک بود. بعد از یک رژیم سخت غذایی که در نتیجه آن به وزن ایده آلم رسیده بودم احساس خوبی داشتم. اما پس از یک مدت کوتاه تمام آن چربی های اضافه برگشتند. حالا بین95 تا 97 کیلوگرم وزن داشتم. احساس بدی داشتم من دهها بار رژیم گرفته بودم ولی هیچ کدام موثر نبود.

مدتی دلسرد و ناامید بودم اما یکباره تصمیمم را گرفتم. من باید از آن وضعیت نجات پیدا می کردم. پس هدفی را برای خودم ایجاد کرده و برنامه ریزی کردم....

و حالا پس از دسترسی به هدفم تصمیم گرفتم آن نکات ریز و ساده اما مهم را برای یک مجله بفرستم تا خانم هایی که مانند من می خواهند وزن خود را کاهش دهند بتوانند از آن استفاده کنند.

- من روزانه 10 لیوان آب می نوشیدم ؛ این مقدار را در بین ساعات مختلف تقسیم کرده و به طور مرتب آب بنوشید.

- غذایی را که می خوردم تماشا می کردم ، هنوز هم مراقب هستم چه غذاهایی میخورم رژیم غذایی جدید شما باید میزان قند ، سدیم ، و چربی خود را تا حد امکان محدود کند. من 1400 تا 1600 کالری در روز کم می کردم. برخی اوقات خیلی سخت بود که بیشتر از 1200 کالری در روز کم کنم اما این مقدار هرگز نباید به زیر 1200 می رسید.
30 کیلوگرم کاهش وزن

- بعضی اوقات برای خودم زنگ تفریحی در نظر می گرفتم. در این زنگ تفریح ها غذاهایی را که هوس کرده بودم می خوردم اما دقت داشتم که آن غذاها کم کالری باشند. این کار به من کمک می کرد تا سوخت و ساز بدنم افزایش پیدا کند.

- به طور آزاد تمرینات ورزشی انجام می دادم. روزهای زوج باشگاه می رفتم و روزهای دیگر تمرینات کششی آزاد انجام می دادم. جمعه ها هم پیاده روی می کردم .

- هر زمان فرصت داشتم پیاده روی می کردم ، برای خرید رفتن از ماشین استفاده نمی کردم و این فاصله را پیاده می رفتم.

- سعی می کردم فعالیت هایم را زیاد کنم . کارهایی مانند شنا ، پیاده روی ، بازی کردن با فرزندم و بردن او به باغ وحش و پارک و ....

http://www.taknaz.ir/ax1/ax2/466.jpg

 

- سعی می کردم هر روز صبح 50 تا ورزش شنا بروم.

- و مهمتر از همه بزرگترین هدفم را کم کردن وزنم قرار داده بودم ؛ عکسم را همه جای خانه گذاشتم   ، روی یخچال ، کابینت آشپزخانه ، آینه حمام ، روی میز محل کارم ، داخل کیف پولم تا همه جا جلوی چشمانم باشد.

این عکس متعلقه به زمانی است که من 122 کیلوگرم وزن داشتم . البته نیازی به گفتن نیست شما با مشاهده تصویر می توانید بفهمید که من حدودا چند کیلو بوده ام ؛ سایز شلوارجینم 22 بود ولی دکمه اش را به زور می بستم. باید سایز 24 می پوشیدم اما نمی توانستم قبول کنم که اینقدر چاقم.

این تصویر متعلق به زمانی است که به وزن ایده آل ام رسیده ام. حالا 91 کیلوگرم وزن دارم. سایز شلوارم 13 است و دکمه هایش براحتی بسته می شود.

هدف بعدی من برای وزن ایده آلم 83 کیلوگرم است و باید تا سوم نوامبر به آن برسم.

آخرین هدفم 68-76 کیلوگرم است ؛ مطمئنم که به این هدفم نیز می رسم

 

پایگاه فرهنگی هنری تکناز
تعداد بازدید ۲۴۵۴ بار

ارسال به کلوب ارسال به فبس بوک ارسال به گوگل ارسال به فرند فید ارسال به فرند فید

ارسال این مطلب به دوستان :

© کلیه حقوق برای سایت تکنار محفوظ است.

تمامی مطالب این پایگاه تحت نظارت و مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.