اصول عکس گرفتن حرفه ای برای مسافران

مجموعه : نکات سفر
اصول عکس گرفتن حرفه ای برای مسافران

درا ین بخش اصول و راه های اساسی عکس گرفتن برای مسافران را گردآوری کرده ایم . با ما درادامه هطلب همراه شوید.

 

عکاسی را از پرواز شروع کنید
عکس های سفر خود را از لحظه پرواز شروع کنید، دوربین را با خود به داخل هواپیما ببرید و با نشستن کنار پنجره عکاسی را شروع کنید. اگر خوش شانس باشید ممکن است منظره زیبایی از مقصد خود را بتوانید از آسمان ببینید. دوربین را تا جایی که می توانید به پنجره نزدیک کنید و از منظره بیرون عکس بگیرید.در اول پرواز عکاسی کنید. هر چقدر بیشتر از زمان پرواز بگذرد، شیشه ها شروع به سرد شدن می کنند. سریع تر تا وقتی که شیشه تمیز تر است و عکس ها بهتر می شوند، عکاسی کنید. البته شما معمولا بهترین دید و نما را در لحظه های نهایی پرواز پیدا خواهید کرد، هنگامی که در حال رسیدن به مقصد هستید. صندلی کنار پنجره را انتخاب کنید و دوربین به دست در انتظار ثبت تصاویر فوق العاده باشید.

 

هواپیما های جت معمولا بدون لرزش هستند، اما در مورد هواپیما های کوچکتر و هلیکوپتر ها چنین نیست. بهتر است هنگام عکاسی از شیشه هواپیما از سرعت شاتر بالاتری مثلا 1/250 ثانیه یا سریع تر استفاده کنید.هنگام نشستن هواپیما، به نظر می رسد سرعتی که زمین زیر پای شما می گذرد به طرز چشمگیری افزایش می یابد. در این حالت سرعت شاتر 1/500 ثانیه امن تر است.

 

برای جلوگیری از بازتاب های ناخواسته در شیشه، لنز دوربین را در حد ممکن به پنجره نزدیک کنید. اما، لنز دوربین را به پنجره تکیه ندهید زیرا این کار ریسک لرزش دوربین را افزایش می دهد. دست خود را دور لنز گرد کنید تا از بازتاب شیشه هم کنید.

 

برای دور زدن هواپیما آماده باشید. هنگام پرواز عکاسی از زمین کار دشواری است (به دلیل اندازه پنجره و محدودیت زاویه های ممکن برای عکاسی) اما وقتی هواپیما قبل از فرود و بعد از برخواستن دور می زند، فرصت های خوبی به وجود می آیند. نکته اینجاست که آماده باشید و سریع عکس بگیرید که این فرصت ها طولانی نیستند.فلاش خود را خاموش کنید. فلاش زدن قدرت کافی برای روشن کردن بیشتر از چند متر را ندارد و تنها موجب ایجاد بازتاب در شیشه ها می شود.

 

 خودتان را در پیدا کردن زاویه های جدید بیازمایید
سختی ای که در عکاسی از مکان های تازه با آن رو به رو هستید نشناختن آن مکان است، بنابراین باید تلاش بیشتری کنید تا نقطه قوت آن مکان برای عکاسی را پیدا کنید. یکی از راه های مقابله با این مشکل نگاه کردن به آن مکان از ارتفاعات است، طوری که نگاهی مانند یک پرنده به آن منطقه داشته باشید. به دنبال بالکن یا پنجره خانه هایی باشید که فکر می کنید بتوانید به آنها دسترسی داشته باشید، و از خود بپرسید که آیا می توانید بالا تر از این هم بروید و از ارتفاعی بالاتر به آن مکان نگاه کنید.

 

بهترین مکان ها را برای عکاسی در ساعات طلایی پیدا کنید
در مسافرت های خانوادگی این که بتوانید در زمانی که می خواهید از خانواده جدا شوید و عکس بگیرید، کار سختی است. یک راه حل این است که در وسط روز دوربین را کنار بگذارید و با خانواده باشید، در این زمان خورشید در بالاترین مکان خود قرار دارد و نور آن برای عکاسی چندان مناسب نیست. به جای آن، سعی کنید صبح زود قبل از بیدار شدن خانواده به عکاسی بپردازید و برای صبحانه به آنها ملحق شوید.معمولاً درست بعد از طلوع بهترین نور ممکن برای عکاسی را خواهید داشت، چرا که خورشید پایین است و نور ملایم و رنگ گرمی دارد، و سایه های بهتری هم ایجاد می کند. سعی کنید در طول روز مکان هایی که برای عکاسی مناسبند را پیدا کنید تا صبح زود برای عکاسی به آن مکان ها بروید.

 

غروب خورشید هم زمان خوبی برای عکاسی است، در این زمان هم می توانید زمانی که بقیه خانواده مشغول آماده شدن برای بیرون رفتن هستند به مکانی که از قبل انتخاب کرده اید بروید و عکاسی کنید.اگر در یک سفر یک روزه هستید، مطمئن شوید که در هنگام غروب خورشید در بهترین مکان ممکن قرار دارید، سعی کنید در ارتفاعات باشید چرا که در ارتفاعات گزینه های بیشتری برای عکاسی خواهید داشت.
 

از غذاهای محلی عکس بگیرید
همانقدر که عکس یک شهر نمایانگر معماری آن شهر است، عکس از غذای محلی هم بیانگر آن کشور است. وقتی می خواهید غذا بخورید وقت بگذارید به منو نگاه کنید. غذایی که می تواند بهترین عکس را داشته باشد انتخاب کنید، و برای بشقاب غذایی که سفارش داده اید یک پس زمینه خوب انتخاب کنید و از آن عکس بگیرید.

 

برگرفته از: lenzak.com