_ كوكوی آویشن
آویشن، گیاهی با طبع گرم است كه مصرف آن باعث ایجاد آرامش و رفع اضطراب میشود. شروع روز با خوردن صبحانهای كه خاصیت آرامبخشی دارد، میتواند بسیار مطلوب باشد. آویشن، مدر و ضدعفونیكننده مجاری ادراری هم هست. خواص ضدمیكروبی، ضدقارچی و ضدانگلی آن هم به اثبات رسیده است. كوكوی آویشن كه بیشتر در مناطق مركزی ایران طرفداران زیادی دارد، كمتر از 5دقیقه آماده میشود و بسیار هم خوشمزه و مقوی است.
طرز تهیه :
تخممرغ، آرد، نمك و پودر آویشن را بهمدت یك دقیقه با چنگال بزنید. روغن را داخل تابه بریزید و آن را حدود 30ثانیه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید. حرارت را پایین بیاورید و بعد از 2دقیقه در تابه را بردارید و كوكو را برگردانید. یك دقیقه دیگر در تابه را ببندید و سپس كوكوی شما در كمتر از 5دقیقه آماده است.
_ ساندویچ نان و پنیر و گردو
طرز تهیه :
پنیر را روی هر 4نان تست بمالید. روی 2 عدد از نانهای تست را با گردوهای خردشده بپوشانید. 2نان دیگر را روی این تستهای گردویی بگذارید. این 2ساندویچ را بهمدت 2تا 3دقیقه داخل دستگاه ساندویچساز قرار دهید. در عرض كمتر از 5دقیقه، ساندویچ داغ نان و پنیرتان كه بوی گردوی حرارتدیده آن فضا را پر میكند، آماده است.
همراهان| این صبحانه داغ و خوشمزه را با یك لیوان چای شیرین، تكمیل كنید.
_ نان كنجدی سوخاری
این غذا كمی پركالریتر از صبحانههای معرفیشده قبلی است و بیشتر برای بچهها و افراد لاغر مناسب است. كنجد جزو دانههای چرب و سرشار از ویتامینها و املاح مختلفی است كه مصرف آن مقداری از نیاز بدن به ویتامین E، كلسیم، منیزیم، روی، پروتئین و فسفر را تأمین كند. اسیدهای چرب اشباعنشده موجود در آن هم به كاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون كمك میكند.
_ املت دانشجویی
مدتهاست كه املت تهیه شده با رب، لقب املت دانشجویی را یدك میكشد اما این املت، هم در مدت كوتاهی آماده میشود و هم با كمی خلاقیت، طعم منحصر به فردی بهخود میگیرد. رب گوجهفرنگی مانند خود گوجهفرنگی حاوی لیكوپن فراوانی است. مصرف این آنتیاكسیدان بسیار مفید به پیشگیری از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، كمك میكند. اگر روغن مصرفیتان هم كانولا یا كلزا باشد، میتوانید از دریافت اسیدهای چرب امگا3در وعده صبحانه مطمئن شوید و به این ترتیب، سلامت قلب و عروقتان را تضمین كنید.
طرز تهیه :
روغن را درون تابه بریزید و 30ثانیه اجازه دهید تا گرم شود. رب، نمك و فلفل سیاه را اضافه كنید و آن را 2دقیقه تفت بدهید. مرزه و ترخون را به رب بیفزایید و 30ثانیه دیگر آن را تفت بدهید. حالا تخممرغ را روی رب بشكنید، تفت مختصری بدهید و حدود 2دقیقه بدون هم زدن اضافی، اجازه بدهید تا تخممرغ بپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط 5دقیقه حاضر است.
منبع : همشهری آنلاین