طرز تهيه شيك:
تمامي مواد را در مخلوطكن ريخته و با قدرت بالا مخلوط كنيد. در صورت نياز كمي آب يا شير بادام به مواد اضافه كنيد. اين شيك را با هر رويهاي كه دوست داريد ميتوانيد سرو نمائيد.
* مدت زمان آمادهسازي: 5 دقيقه
* مدت زمان پخت: 45 دقيقه
مواد لازم براي تهيه هويج سرخ شده:
هويج درشت (پوست كنده): 5 عدد
روغن نارگيل طبيعي: يك قاشق سوپخوري
پودر دارچين، زنجفيل و جوز هندي: به مقدار كم
نمك: به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه شيك:
شير بادام وانيلي (بدون شكر): 240 گرم
شير نارگيل (بدون شكر): 60 گرم
هويج (سرخ شده): 60 گرم
عصاره گياه استويا (شيرين): يك قاشق مرباخوري
يخ: 120 گرم
رويههاي اختياري
نارگيل ريز شده (شيرين نشده)
خامه فرم گرفته
آجيل (ريز شده و بو داده)
پودر دارچين، زنجفيل و جوز هندي
هويج
بستني يا ماست يخ زده
بسكويت سبوسدار (خرد شده)
طرز تهيه: سرخ كردن هويج
1- فر را از قبل روي حرارت 190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت) قرار دهيد. ادويهها را به روغن نارگيل اضافه كرده و تركيب كنيد. هويجها را در روغن نارگيل ريخته و كمي نمك روي آنها بپاشيد. سپس در سيني فر گذاشته به مدت 25 تا 45 دقيقه در فر قرار دهيد. در طي زمان پخت يكبار آنها را برگردانيد. آنها بايد نرم و كمي برشته شوند.
منبع : نکته های زندگی