آجیل و فواید آن چیست ؟

مجموعه : تغذیه مناسب
آجیل و فواید آن چیست ؟

فواید آجیل

در عید نوروز طبق آیین سنتی و مذهبی، مردم به دیدار هم رفته و سال نو را با دید و بازدید دوستان و اقوام آغاز می‌كنند. از دیرباز در این دید و بازدیدها استفاده از آجیل رایج بوده است.

 

براساس شواهد آجیل از 1000 سال قبل از میلاد، به عنوان منبع غذایی انسان بوده و حاوی موادغذایی ارزشمندی است.

 

آجیل دارای فاكتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم كلسیم خون نیز موثر است.

 

✅ مطالب مشابه : خواص درمانی آجیل

آجیل و فواید آن چیست ؟

آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌های B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیك و عناصری همچون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.

 

در هر 30 گرم آجیل 12 تا 14 گرم چربی وجود دارد كه این چربی برخلاف چربی‌های حیوانی مثل كره، گوشت و… در عروق رسوب نمی‌كند و حتی موجب كاهش میزان كلسترول و چربی بد خون می‌شود.

 

میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل می‌تواند نیاز بدن را تامین كند.

 

آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در كار مغز بسیار موثر می‌باشد.

آجیل و فواید آن چیست ؟

مصرف آجیل می‌تواند باعث كاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.

 

مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری می‌كند.

 

آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت می‌كند.

 

* نكات بهداشتی در مورد مصرف آجیل‌

 

– از خرید و مصرف آجیل‌های رنگ شده كه خاصیت سرطان زایی دارند، خودداری كنید.

 

مطالب مشابه : افرادی که غذاهای سالم می خورند چه کسانی هستند ؟

آجیل و فواید آن چیست ؟

– از مصرف مغز گردوهایی كه به دلیل كپك‌زدگی، سیاه شده‌اند، خودداری كنید.

 

– از مصرف محصولاتی مانند معجون كه حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند به طور جدی و بویژه در سفر خودداری كنید.

 

-‌ از خرید و مصرف انواع آجیل و خشكبار از افراد دوره‌گرد و از مكان‌هایی كه مطمئن نیستید اجتناب كنید.

 

پایگاه فرهنگی هنری تکناز