در عید نوروز طبق آیین سنتی و مذهبی، مردم به دیدار هم رفته و سال نو را با دید و بازدید دوستان و اقوام آغاز میكنند. از دیرباز در این دید و بازدیدها استفاده از آجیل رایج بوده است.
براساس شواهد آجیل از 1000 سال قبل از میلاد، به عنوان منبع غذایی انسان بوده و حاوی موادغذایی ارزشمندی است.
آجیل دارای فاكتورهای خوب ضدسرطانی است، از طرفی در تنظیم كلسیم خون نیز موثر است.
✅ مطالب مشابه : خواص درمانی آجیل
آجیل منبع خوبی از فیبر، ویتامینهای B و E، نیاسین، آهن، اسیدفولیك و عناصری همچون منیزیم، روی، سلنیم، پتاسیم، فسفر و بیوتین است.
در هر 30 گرم آجیل 12 تا 14 گرم چربی وجود دارد كه این چربی برخلاف چربیهای حیوانی مثل كره، گوشت و… در عروق رسوب نمیكند و حتی موجب كاهش میزان كلسترول و چربی بد خون میشود.
میزان انرژی و پروتئین موجود در آجیل میتواند نیاز بدن را تامین كند.
آجیل با داشتن دو اسیدآمینه ضروری بدن در كار مغز بسیار موثر میباشد.
مصرف آجیل میتواند باعث كاهش بروز امراض قلبی و عروقی گردد.
مصرف آجیل از شیوع سرطان و امراض لثه و دهان جلوگیری میكند.
آجیل باعث بهبود فعالیت لوزالمعده شده و خاصیت ارتجاعی عضلات را تقویت میكند.
– از خرید و مصرف آجیلهای رنگ شده كه خاصیت سرطان زایی دارند، خودداری كنید.
✅ مطالب مشابه : افرادی که غذاهای سالم می خورند چه کسانی هستند ؟
– از مصرف مغز گردوهایی كه به دلیل كپكزدگی، سیاه شدهاند، خودداری كنید.
– از مصرف محصولاتی مانند معجون كه حاوی پسته، بادام و گردو از منابع نامطمئن هستند به طور جدی و بویژه در سفر خودداری كنید.
- از خرید و مصرف انواع آجیل و خشكبار از افراد دورهگرد و از مكانهایی كه مطمئن نیستید اجتناب كنید.
پایگاه فرهنگی هنری تکناز