آموزش تهیه مرغ ولدورف

آموزش تهیه مرغ ولدورف

 طرز تهیه  مرغ ولدورف:
مرغ ، نصف فنجان آب سیب ، آب لیمو ، نمک و فلفل را در یک ظرف تفلون ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه آن را بپزید تا مرغها ترد شود . سپس مرغ را از مایع آن جدا کنید . باقیمانده آب سیب و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و دائما هم بزنید . بقیه مواد را اضافه کرده و مرغ ها را در یک ظرف چیده و سس را روی آن بریزید .

مواد لازم :

 سینه مرغ بدون استخوان6 عدد
 آب سیب یک فنجان
 زنجبیل آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
 آرد ذرت یک قاشق سوپ خوری
 سیب قرمز خرد شده با پوست دو فنجان
کرفس قاچ شدهدو ساقه
کشمشسه قاشق سوپ خوری
پیازچه اسلایس شدهیک قاشق سوپ خوری
آب لیمویک قاشق سوپ خوری
 نمکیک چهارم قاشق چای خوری

 

منبع : sooran.com