آموزش تهیه ی دلمه تره‌ فرنگی

آموزش تهیه ی دلمه تره‌ فرنگی


مواد لازم :

 تره‌ فرنگی درشت                            یك كیلوگرم
 پیاز                                                سه عدد
 گوشت چرخ كرده                               100 گرم
برنج پخته                                         دو پیمانه
 نعنا، شوید و جعفری خرد شده             از هر كدام دو قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی                                دو قاشق سوپخوری
هویج بزرگ                                        یك عدد
نمك و فلفل و روغن زیتون و آب              به میزان لازم

طرز تهیه:

قسمت سفید تره‌فرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری كه فقط به مغز آن برسید و آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمك بپزید تا نرم شود. بقیه مواد را به غیر از هویج با هم مخلوط كنید و در تابه تفت دهید. ساقه‌های تره‌فرنگی را به آرامی از هم جدا كنید و در هر ساقه كمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی ببندید. هویج را حلقه‌ای كرده و كف قابلمه كنار هم چیده و دلمه‌ها را روی آن قرار دهید. مقداری آب و نمك و كمی روغن زیتون به آن اضافه كنید و با در بسته اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و بعد با کمال میل نوش جان کنید