آموزش تهیه ترافل گیلاس:
نشاسته، آرد و شکر را در تابه ای بریزید، شیر را کم کم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، زرده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را هم جداگانه بزنید تا فرم بگیـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط کنید.
مخلوط نشاسته و شیر را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود. از روی حرارت برداشته وانیل و کره را بیفزائید، مخلوط کرده و بگـذاریـد کمی خنـک شـود. در آخـر گیلاس ها را اضافه کنید. در ظرف مورد نظر برش های رولت را قرار دهید و مواد آماده شده مخلوط با گیلاس را داخل آن بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
نکته:
زمانی که مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه می کنید بهتر است مقداری از آن را با تخم مرغ مخلوط کرده سپس بقیه را اضافه کنید.
بدانیم:
انرژی ۵/۹۵۶ کیلوکالری
چربی ۳۹ گرم
کربوهیدرات ۶/۱۳۲
پروتئین ۴/۲۳ گرم
مواد لازم ترافل گیلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده) | ۱ قاشق سوپ خوری (۱۱ گرم) |
آرد | ۲ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم) |
شکر | یک دوم پیمانه (۷۵ گرم) |
شیر (سرد) | دو و یک چهارم پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) |
تخم مرغ | ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم) |
وانیل شکری | یک چهارم قاشق چای خوری |
کره | ۲ قاشق سوپ خوری (۳۲ گرم) |
کمپوت گیلاس (خردشده) | به مقدار لازم |
رولت | به مقدار لازم |